Red Lama billetter

Bliv fan

Red Lama præsenterer psykedelisk rock af international kaliber.

Red Lama kan bedst betegnes som Danmarks bedste bud på et psykedelisk rockband med internationalt potentiale. I 2018 udgav de først fuldlængde albummet ’Motions’ med singlerne ’Post Optimism’ og ’Fular’ der er blevet rost og spillet på P6 Beat. Nu er bandet er atter aktuelle med EP’en ’Dogma’, der er blevet til i samarbejde med Graham Sowerby (AK/DK), Tommy Kamp Vestergaard (60 minutes of Mew) og Rune Rask (Suspekt).   

Der er dog ingen tvivl om, at det er på livescenen, hvor deres musik for alvor kommer til sin ret. Med fokus på stærkt sammenspil og forsanger Johannes Linnets dragende og hypnotiserende performance, har bandet vundet både publikum og anmeldernes hjerter. Det har udlandet ikke mindst fået øje på, hvilket har resulteret i en lang stribe af koncerter i Finland, Sverige og Tyskland.

En anmelder gav dem eksempelvis følgende ord med på vejen: “(...) an extraordinarily intense and mesmerising display of tribal neo-psych that will surely be remembered as one of the best concerts this year” (Rockfreaks.net). 

Red Lama datoer og billetter

lør 29 apr 2023 21:00

Spillestedet Harders, Svendborg

Køb billet

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger