Rest in Beats billetter

Bliv fan

Rest In Beats er snørklet dansk poesi der hviler ovenpå levende, tektoniske, triphop beats. 
Duoen består af to legesyge sjæle. som er kendt for deres intense synergi på scenen og samspillet mellem de to har vakt begejstring på spillesteder og venues over det meste af Danmark. 

Forsanger Rezwan Farmi’s ekspressive vokal og dragende, poetiske tekstunivers skaber, sammen med Sebastians leg med samplere, synthesizere og pladespillere, en intens og nærværende lyd, der til tider fører tankerne hen på triphop legender som Portishead eller danske Under Byen.

I december 2014 udgav Rest In Beats deres roste debut EP “Stadig med, Stadigvæk” gennem Machine Drops Productions. Efterfølgende udgav gruppen sangen “Fugle kan Dø”, der stadig bliver flittigt spillet på P6 og nummeret er kåret af den elektroniske musikblog Regnsky som et af de bedste numre i 2016. 

De er i år (2017) kåret som én af Årets Vindere af DRs talentudviklingsprogram Karrierkanonen, hvis tidligere vindere bl.a. tæller Ida Gard (2008) og Katinka (2015). Pt. arbejder de på deres næste EP, der er sat til udgivelse i primo 2018. 

”Sammenspillet mellem Rezwans forførende vokal og ydmyge fremtoning og Sebastians velsmurte beats kastede sammen med de velskrevne dansksprogede sange tryllestøv over publikummet, forbløffede dem og efterlod dem forpustede tilbage” (Gaffa)

Rest in Beats datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Rest in Beats i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger