Riel/Mikkelborg/Dahl/Stief billetter

Bliv fan

Carsten Dahl: klaver
Palle Mikkelborg: trompet
Bo Stief: bas
Alex Riel: trommer
 
Velkommen til en koncertaften af de absolut sjældne. Fire virtuose og spillevende legender på den danske jazzscene er helt ekstraordinært gået sammen for at åbne Giant Steps' forårssæson.

Alex Riel og Bo Stief mødtes tilbage i Jazzhus Montmartre, hvor de spillede sammen med store amerikanske mestre som Dexter Gordon og Ben Webster.

Palle Mikkelborg har gennem årtier været en af Danmarks mest nytænkende og originale musikere og komponister. I et snart halvt århundrede har han udfordret de musikalske konventioner med sit personlige trompetspil, sine orkestre og kompositoriske projekter. Alle tre modne herrer har en dyb kærlighed til musik og masser af den i bagagen altid serveret med nærvær, ånd, humor og hjerte. Også spilleglæden er fuldt tilstede samt ydmygheden og den indbyrdes respekt.

Det samme gælder for Carsten Dahl, der allerede som 14-årig var en velanset studiemusiker og som 19-årig kom ind på Rytmisk Musikkon-servatorium, hvor musiklæreren var den legendariske amerikanske trommeslager Ed Thigpen, inden Dahl senere skiftede slagtnøjet ud med klaveret på et uhørt højt plan.

En smuk, vild og inderlig aften er i vente. 
 

Riel/Mikkelborg/Dahl/Stief datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Riel/Mikkelborg/Dahl/Stief i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger