Robyn Hitchcock billetter

Bliv fan

Koncert med Robyn Hitchcock

Med JernbaneKULTUR byder Danmarks Jernbanemuseum på en række anderledes kulturarrangementer, hvor vi præsenterer kunstnere fra forskellige genrer, som berører, fortolker, er inspireret af eller på anden måde forholder sig til jernbane, tog og rejser. Til foråret 2022 præsenterer Danmarks Jernbanemuseum en ny koncert til JernbaneKULTUR. Det er lykkedes os at få besøg af en af den alternative rocks faderfigurer – den britiske singer/songwriter Robyn Hitchcock – en surrealistisk poet, talentfuld guitarist, kult-kunstner og musikernes musiker – refereret til af bands som Led Zeppelin og REM. Han er blevet beskrevet som en blanding af Bob Dylan, John Lennon og Syd Barrett tilsat lidt Bryan Ferry. Nu gæster han Odense med en perlerække af poetiske og psykedeliske folkrock-sange.

Robyn Hitchcock har været på musikscenen siden 1976 og har mere end 20 albums på samvittigheden. Tog spiller en rolle i hans tekstunivers - bl.a. på albummet ”I Often Dream of Trains” fra 1984 – med sangen om tog, der bringer ham til evigheden eller Basingstoke – eller Reading – eller sangen ”Railway Shoes” fra ”Respect”, 1993. Hans seneste album ”Robyn Hitchcock” udkom i 2017, produceret af Brendan Benson (Raconteurs). Albummet blev beskrevet af ham selv som et: 'ecstatic work of negativity with nary a dreary groove'. I 2019 udgav han ep’en ”Planet England” i samarbejde med Andy Partridge (XTC).

Vi glæder os til at præsentere Robyn Hitchcock. Det bliver en uforglemmelig aften, når Robyn Hitchcock giver koncert på den intime scene omgivet af store, gamle lokomotiver.

Dato, tid og sted

Torsdag den 24. marts 2022 kl. 20.00-21.30 på Danmarks Jernbanemuseum, Dannebrogsgade 24, 5000 Odense C

Billetter

Prisen er 150 kr. + gebyr.

Medlemmer af Museumsklubben: 120 kr. + gebyr. Som medlem af Museumsklubben kan du købe billet med rabat, både til dig selv og en ledsager. I billetsalget skal gyldigt klubkort fremvises. 

Der er tale om unummererede pladser.

Dørene åbner kl. 19.30. Der kan købes varme og kolde drikke i museets jernbanebar.

Robyn Hitchcock datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Robyn Hitchcock i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger