Rock'n'Roll Weekend i Herlev billetter

Bliv fan

Oplev Danmarks bedste rock n roll band, og kombinér koncertent med hygge og lækre smagsoplevelser i særklasse på Herløv Kro Hotel.

Numrene fra 50'erne bliver ved med at få enhver til at bryde ud i sang og feste som ingen troede. Hvem kender ikke nummeret "Stand by me", og de mange mange andre 50'er numre som dukker op og bliver spillet igen og igen på de populære Caféer og in-steder.

I året 1994 blev 50'er showbandet the Scoops dannet med stortalentet Daniel som den unge Elvis.Ideen bag bandet var at få det bedste showband i landet. Og foruden at spille den originale 50'er Rock n' Roll, at komme ud over scenekanten med et show så levende, at dét alene skulle være en oplevelse for det brede publikum at se på. The Scoops er i dag som direkte hentet med en tidsmaskine fra 50'erne med brylcreme i bobhåret, bakkenbarter, guldslips - Hound Dog, kontrabas, spidse sko - Rock Around The Clock, lyserøde skjorter og jakkesæt - Tutti Frutti.

Lad op til koncerten med indkvartering på ét af Herløv Kro's hyggelige, klassiske værelser, hvor indcheckning er mulig fra kl. 14. Kl. 17.30 - 19.30 holder vi åben buffét, hvor der rigtig bliver kælet for jeres smagsløg med forskellige lækkerier fra kromand Leslie's berømte køkken. Dette danner den perfekte optakt til aftenens underholdning med The Scoops.

Koncerten med Danmarks absolut hotteste 50'er Rock 'n' Roll showband finder sted fra kl. 20 - 23 i Herlev Medborgerhus, kun et stenkast fra kroen.

Heldigvis skal I ikke ud at køre, når arrangementet er ovre, men kan efter den korte gåtur trække jer tilbage på det hyggelige værelse for natten - eller tage ind til city, hvis det er, hvad I har lyst til. Næste morgen venter en stor, dejlig brunchbuffet fra kl. 8 - 11, og udcheckning er ligeledes frem til kl. 11.

Prisen for hele herligheden er kun 1.095,- pr. person i delt dobbeltværelse.

Sammendrag af billettens indhold:
Overnatning inkl. stor morgenbuffet
kl. 17.30 - 19.30: Buffet inkl. øl, vand, og husets vine ad libitum
kl. 20.00 - 23.00 Underholdning v. The Scoops i Herlev Medborgerhus

Rock'n'Roll Weekend i Herlev datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Rock'n'Roll Weekend i Herlev i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger