Røde Kors Efterårskoncert billetter

Bliv fan

RØDE KORS Ringsted afholder koncert
med duoen Tatiana og Nikolaj

Fredag den 17. november danner Klostermarkskirken i Ringsted rammen om en koncert med duoen Tatiana Kisselova og Nikolaj Skaaning.

Overskuddet fra koncerten går til Røde Kors Julehjælp 2017 til børnefamilier i Ringsted Kommune med særligt behov.

De to musikere har hver for sig en travl karriere med koncerter i Danmark og udlandet. Tatiana Kisselova er uddannet operasanger og klassisk pianist og Nikolaj Skaaning er uddannet rytmisk jazzpianist. I 2015 gav de deres første fælles koncert "5 minutter i Forår". Siden da er det blevet til adskillige koncerter i Danmark, og publikum er begejstret for deres optræden.

Jazz/rytmisk pianist møder operasanger/klassisk pianist, og sprudlende sød musik opstår. Koncerten vil bringe os vidt omkring: Opera, operette, musical, russiske sange og romancer, danske sange, duetter, jazz mv. Med deres brede repertoire byder de på nogle af de mest elskede værker fra musikkens verden. Se mere på www.kisselova.dk eller YouTube.

Røde Kors har mange aktiviteter i gang i Ringsted, og vi har altid plads til nye frivillige. Der vil være mulighed for at tale med repræsentanter for Røde Kors Ringsted i forbindelse med koncerten.

Tid: Fredag den 17. november kl. 19.00  

Sted: Klostermarkskirken, Ahorn Alle 46C, 4100 Ringsted   

Varighed: Ca. 2 timer inkl. pause    

Dørene åbner: Kl. 18.00

Røde Kors Efterårskoncert datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Røde Kors Efterårskoncert i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger