Rune T. Kiddes Hæderspris billetter

Bliv fan

Lørdag d. 21. oktober kl. 16-18 på Jyderup Højskole, bliver Rune T. Kiddes Hæderspris 2017 uddelt, og modtageren er i år Huxi Bach, som selv vil være til stede til overrækkelse, hvor han vil spille nogle af sine egne sange.

Derudover vil musikerne Per Worm og T.S. Høeg være på scenen med fortolkninger af Rune T. Kiddes digte, og så overrækker journalist Louise Kidde Sauntved prisen på 25.000 kr. sammen med et originalt hædersbevis udført af tegneren Thomas Hjorthaab.

Efter prisuddelingen vil Huxi Bach give et par af sine egne numre. Derefter fortsættes på Café Habibi i Jyderup, hvor Christian Søgaard Trio optræder med tekster af Rune T. Kidde, og caféens vægge vil være udsmykket til lejligheden. Der vil være mulighed for at købe mad og drikke i Caféen.
Rune T. Kiddes hæderspris uddeles til autodidakte kunstnere, som på deres egen måde fører Runes tradition videre ved at arbejde i hans ånd: Kærligt, med humor, visdom og dybde.

Årets prismodtager er multikunstneren HUXI BACH.

Begrundelse: ”Huxi Bach lyser igennem ved altid at arbejde i en positiv, imødekommende og kærlig ånd. Hans talent rækker, ligesom hos Rune, i flere forskellige retninger og som tekstforfatter, musiker, komponist og journalist formår han at markere sig i offentligheden og få mange mennesker i tale, altid respektfuldt overfor sit virke og solidarisk med sit publikum.

I sine shows fortæller, synger og spiller han med et psykologisk vid, hvor han blandt andet stiller skarpt på farlige og tåbelige tendenser i tiden. Han har, ligesom Rune havde det, noget på hjerte, kan overraske sit publikum, få dem til at grine af sig selv og dermed give dem mulighed for at reflektere en ekstra gang.
I sit tv- og radioarbejde formår han at tale med folk fra alle dele af holdningsskalaen og stille de spørgsmål, der skaber plads til en sund debat”.

Det er tredje gang prisen uddeles. Tidligere prismodtagere er Kaspar Colling Nielsen og Kim Leine.

Prisen uddeles af et legatudvalg bestående af: Journalist, Louise Kidde Sauntved

Rune T. Kiddes Hæderspris datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Rune T. Kiddes Hæderspris i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger