Runrig billetter

Bliv fan

Runrig, der blev dannet  i 1973, blev og forbliver en betydelig faktor i skotsk og gælisk kulturliv. Deres omfattende produktion af originale tekster og musik, fik hurtig betydning for den dengang nye, og spirende identitetsfølelse i det gælisk skotske kulturliv.

Siden den beskedne start på Isle of Skye, har Runrig med sin keltiske musik og den originale lyd, spillet utallige koncerter. Dette er sket på nogle af de mest ikoniske steder i Storbritannien og resten af Europa. Alt fra udsolgte shows på Royal Albert Hall i London til slotte og arenaer i Danmark og Tyskland – til Times Square i New York. Bandet er gennem alle årene fortsat med at markere sin egen musikalske sti – stort set under den store medieradar, men altid med fokus på sit store og loyale publikum.

Bandets version af Loch Lomond er blevet virkelig ikonisk, idet den har opnået universel status som uofficiel alternativ skotsk hymne.

Runrig udgav deres 14. og sidste studiealbum ”The Story” i 2016, og nu er beslutningen truffet om, at tiden er inde til også at fuldføre og afslutte ringen når det gælder bandets live-aktiviteter.

14 original albums – 6 live-albums samt 5 officielle compilations er det blevet til siden første album  ”Play Gaelic” udkom i 1978. .  Sange som HEARTS OF OLDEN GLORY – EVERY RIVER – STAMPING GROUND – SKYE og ikke mindst gennembrudssangen LOCH LOMOND er for længst blevet klassikere i det store Runrig katalog.

Runrig er brødrene Rory (bas og voc) og Calum Macdonald (perc.).  Macdonald brødrene har gennem årene skrevet langt de fleste af bandets sange. Desuden består bandet af  Bruce Guthro (lead-voc – guitar) Malcolm Jones (guitar) Iain Bayne  (trommer) samt Brian Hurren (keys).

Runrig datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Runrig i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger