Runrig billetter

Bliv fan

The Last Dance

 

RUNRIG ANNONCERER EKSTRA FAREWELL KONCERT

Da der var ekstraordinær stor efterspørgsel på billetter til The Last Dance, har Runrig meddelt at de vil spille en ekstra Farewell-koncert i Stirlings City Park fredag d. 17. august 2018.

Billetterne kommer i salg torsdag d. 5. oktober kl. 11.00 dansk tid.
_____________________________________________

THE LAST DANCE - Runrig annoncerer deres sidste koncert nogensinde

Efter 45 år i musikbranchen har de skotske keltiske rockmusikere fra Runrig besluttet at stoppe. Men før de gør det, holder de en stor farvelkoncert i Skotland til august.

Koncerten THE LAST DANCE vil foregå i parken foran Stirling Castle lørdag d. 18. august 2018.

Koncerten bliver en af de største og mest ikoniske koncerter Runrig nogensinde har lavet, og en fejring af alt hvad Runrig har opnået igennem de sidste 45 år sammen med deres trofaste fans.

Runrig blev stiftet i 1973 og er blevet indbegrebet af skotsk og gælisk kulturliv. Deres originale sange har igennem tiden dannet grundlag for en ny følelse af identitet og kulturel selvsikkerhed hos det gæliske folk - et soundtrack af den skotske sjæl: Landet, folket og kulturen.

Runrig har ført sit brand fra en beskeden begyndelse til ikoniske spillesteder med udsolgte koncerter i Royal Albert Hall i London, slotte og arenaer i Tyskland og Danmark, til Times Square i New York. Gennem alle årene har Runrig fortsat holdt fast i sin egen musiske vej sammen med sit loyale publikum.

Alle veje leder nu til The Last Dance, en open air koncert ved Stirling Castle i Skotland. Set listen ved denne sidste koncert vil være lang og indeholde materiale fra de sidste 40 år. Der vil kun være 25.000 billetter i salg til denne unikke koncert. The Last Dance vil være Runrigs sidste koncert.

I Danmark kan fans købe billetterne i eksklusivt forsalg på Billet.dk fra onsdag d. 27. september kl. 11.00.

Runrig datoer og billetter

fre 17 aug 2018 15:00

The City Park - Stirling

Runrig - The Last Dance

Prøv senere

lør 18 aug 2018 15:00

The City Park - Stirling

Runrig - The Last Dance

Prøv senere

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger