Sandhed eller Konsekvens med Bubber og Lars billetter

Bliv fan

Oplev de to venner, Lars og Bubber live i et hudløst ærligt og åbenhjertig talkshow, hvor de vil tale om alt lige fra deres store succesrige karrierer, livskriser, oplevelser fra deltagelse i div. TV programmer samt teste og udfordrer hinanden med, quizzer, konkurrencer mm. På scenen vil der også vil blive delt livligt ud af videoklip fra de tos karrierer med forklaringer til publikum derefter og hinanden.

Få en livsbekræftende og morsom aften i selskab med de to temperamentsfulde herre, som har hjertet på det rette sted og et tæt venskab igennem mange år.

De åbner op af deres erfaringer, grin med dem og få den ærlige historie omkring deres livs op og nedture og hvad sandheden og konsekvensen har været for dem.

Talkshowet vil være delt med fortrolige samtaler, udfordringer på kryds og tværs, aktivitet med publikum på scenen, så publikum vil under alle omstændigheder få et show hvor der vil blive grint, krummet tærer, og taget erfaringer med fra salen. Som det meste af Danmark nok ved, har Bubber været i mediernes søgelys de sidste par år grundet hans privatliv, og til denne aften åbner han op og fortæller den sandfærdige version af virkeligheden.

Lars var i efteråret 2022 med i TV2’s tv-program ”Korpset” hvor han åbnede helt op om hans liv, da han for 7 år siden fik diagnoserne ADHD og Autisme og stod på kanten til at miste sig selv og alt omkring ham, men i sidste sekund fik han vendt sin værste fjende til at blive hans bedste ven, som han i dag ikke kan kan undvære at have ved sin side.

Om kort tid vil man kunne følge Lars og Bubber når der premiere på Disvovery+ og Kanal 5’s helt nye store underholdningsprogram ”Langt fra landsholdet”

Her skal Lars som vært og træner lære Bubber og 9 andre kendte mænd at spille håndbold og at blive en del af et team på bare 3 mdr. På denne aften vil der også komme nogle sjove klip fra programmet som vil give publikum et nært indblik og meget stort smil på læben, om de udfordringer Lars i perioder havde, med de 10 meget forskellige personligheder. Så gå ikke glip af denne festlige aften, når de to venner tester hinanden og vender alt fra ærlige og pinlige historier, til drømme om fremtiden og konsekvensen af deres beslutninger, specielt når man er en ret offentlig kendt person, som de begge er. Og hvis i tror de to venner er enige om alt! Så kan i godt pak sammen, for de kommer til at gå i kløerne på hinanden med et glimt i øjet, men måske med en ubehagelig konsekvens hvis ikke sandheden kommer frem...

Kort om Bubber
Bubber er et af de mest folkekære, kendte og elskede TV-ansigter og tv-værter i Danmark. Igennem 35 år har han givet lykke og glæde til alt fra børn til pensionister på plejehjem, han har optrådt til festivaler, samt i et hav af anerkendte Tv-programmer. Alt lige fra “Snurre Snup’s Søndagsklub” til ”Scenen er Din”, Bubber og BS på afveje til Cirkus arena og snart i Langt fra landsholdet på Discovery+ og Kanal 5.

Kort om Lars:
Lars Rasmussen er tidligere professionel håndboldspiller og har vundet EM Guld med herrelandsholdet i 2008. Han er ligeledes blevet landskendt for en særlig sætning i et omklædningsrum med ordene what the fuck is going on som er gået worldwide på Youtube. I 2019 droppede Lars håndbolden og valgte at gå vejen som TV-vært/udvikler, foredragsholder – speaker – konferencier, og ambassadør for Landsforeningen Autisme. og snart ses som vært i Langt fra landsholdet på Discovery+ og Kanal 5.

Sandhed eller Konsekvens med Bubber og Lars datoer og billetter

fre 17 mar 2023 20:00

Teaterbygningen Køge, Køge

Køb billet

tor 20 apr 2023 19:30

Gribskov Kultursal, Helsinge

Køb billet

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger