Sankt Hans fest med L.I.G.A. Kandis, Logan, Klein & Østre Gasværk billetter

Bliv fan

Fænøsund arrangement indbyder til kæmpe sankthans havefest for hele familien.

Vores super skønne udendørs områder omdannes til en kæmpe havefest for hele familien.

Vi byder på et superstærkt koncertprogram, stort sankthans bål med båltale og ikke mindst hygge for hele familien, der kan hygges, leges og festes ved både skov, strand og grønne arealer.

Program for dagen

14.00 Pladsen åbner

15.30 Kandis

17.15 Sebastian Klein

18.30 Østre Gasværk

20.00 L.I.G.A.

21.00 Vi tænder bålet, Båltaler er endnu ikke offentliggjort.

Sonne Sisters synger for på midsommervisen både i ny og gammel version.

21.30 Johnny Logan med band sæt 1

22.30 Johnny Logan med band sæt 2

Priser fra kr. 110,-Der er flg. billettyper:

Entrebillet inkl. 2 øl, 2 sodavand, eller 2 glas vin

Entre med grillbuffet.

Entre med sankt hans buffet i restauranten

Sankt Hans ophold fra fredag d. 22/6 til søndag d. 24/6 inkl. 2xmorgenbuffet for op til 4 personer i samme hus.

 

KANDIS

Kandis er rejsende i livsglæde. Det handler om sol, sommer, kærlighed og evig troskab. Det handler også om en kultur, som hver uge fylder idrætshaller med danseglade mennesker og iørefaldende toner – akkompagneret af fadøl og fællessang.

Med et salg på over 1,5 millioner plader og en fanklub på godt 3.000 medlemmer har Kandis skabt sig en unik platform uden sidestykke på den danske musikscene.L.I.G.A.

Urban/popbandet L.I.G.A, kom på danskernes læber i 2013 da de debuterede på alle landets radiokanaler med “Skylder Dig Ik' Noget” der betegnes for en ny klassiker, i den danske hits skat.

I september 2015 blev trioen til en duo, da de tre venner, Ihan Haydar, Nicky Russell og Feras Agwa valgte at gå i forskellige musikalske retninger. 

Nu skaber bandet, der startede som en trio, festen på scenen som en duo.

L.I.G.A der består af trommeslageren Ihan Haydar samt sangskriver og sanger Nicky Russell har turnéret landet rundt siden sommeren 2013. Bagkataloget tæller fem singler (Skylder Dig Ik’ noget & Den første gang; 2013 / Julia & Søvnløs; 2014 / SEXII; 2015, ikke-album single) og ét album (L.I.G.A 2014)

Det guld- og platincertificerede samt prisvindende band har måske rekorden i længste non-stop turné på samme debutplade, hvilket vidner om kvalitet og fest i meget høj klasse.JOHNNY LOGAN MED BAND

Han er den eneste i melodigrandprix-historien, der har vundet flere sejre ved Eurovision Song Contest, og bliver derfor også kaldt for "Mr. Grand Prix".

Johnny Logans to vindersangen "What's Another Year" og "Hold Me Now", var af Melodi Grand Prix fans over hele verden blevet valgt ud til Congratulations. Her blev "Hold Me Now" kåret som den tredje bedste Eurovision Song Contest sang i historien.

Han skriver oftest selv sine sange, men har også gennem tiden lavet coverversioner af bl.a. Robbie Williams' Angels og evergreen'en When you walk in the room.SEBASTIAN KLEIN

Sebastian Klein styrer, med forbilledligt overblik og talent, begivenhedernes gang og præsenterer/præsterer et sandt overflødighedshorn af sprudlende tryllenumre, grinagtige sange, besynderlige danse og forrygende artistnumre. Sebastian Klein kombinerer på fantastisk vis gøgl, zoologi, musik og komik, alt imedens han strør om sig med ustyrligt morsomme numre til glæde og morskab for både børn og voksne.

Publikum præsenteres for levende mus og rotter, såvel som den farlige dræberkanin. Der er garanti for 100 % god underholdning hele showet igennem, og de voksne må også finde sig i at vride sig af grin undervejs.ØSTRE GASVÆRK

Kim Larsen har selv hørt Østre Gasværk og har udtalt: Ikke nok med at de spiller bedre end vi gjorde i Gasolin i sin tid, de ryger også lige mange cigaretter

De fem musikere i bandet, har et tæt og gedigent sammenspil. Nostalgien er i højsædet når de fem gutter går på scenen, og René Gerricks stemme ligger så tæt op ad Lune Larsens at selv de inkarnerede Gasolin fans må give efter og vippe med foden i takt til musikken.

Her har vi et band der virkelig forstår at trykke den af uanset om der er 50 eller 1000 af mennesker, som bagefter har følelsen af, at det virkelig var Gasolin og Kim Larsen gennem de sidste 40 år de lige har hørt.

Sankt Hans fest med L.I.G.A. Kandis, Logan, Klein & Østre Gasværk datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Sankt Hans fest med L.I.G.A. Kandis, Logan, Klein & Østre Gasværk i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger