Sebastian billetter

Bliv fan

I mere end 40 år har Sebastian været en af de mest markante og mangesidede musikere Danmark har haft at byde på. Han har solgt mere end 2 millioner plader igennem karrieren, og har givet langt over 2000 koncerter. Og som om det ikke var nok til at holde en mand kørende, så har danskerne også købt mere end 3 millioner billetter til de mange musicals, han har skrevet.

Sebastian vakte for alvor opsigt i 1971 med maxi-singlen “Lossepladsen Bløder” – og da han året efter udsendte albummet “Den Store Flugt” var gennembruddet en fuldtonet realitet, og Sebastian var med ét et af den danske musiks største og mest sælgende navne. En position han fastholdt til langt op i 80’erne. Fra Sebastians karriere som solist kan nævnes højdepunkter som “Over Havet Under Himlen” (‘73), “Måske Ku’ Vi” (‘76), “Ikke Alene Danmark” (‘78), “Stjerne Til Støv” (‘81), “80ernes Boheme” (‘83) og “Skatteøen” (fra 1986). Albums, der ikke bare satte nye standarder for dansk musikproduktion, men som også rummer en lang række sange, selvskrevne til det ultimative danske soundtrack. De følgende år oplevede vi mest Sebastian som musical-komponist – og folk strømmede til forestillinger som “Nattergalen”, “Skatteøen”, “Ronja Røverdatter”, “Cyrano” og “Alladin”. Efter en årrække med musicals vendte Sebastian i 2011 tilbage som sanger/sangskriver på albumscenen med "Øjeblikkets mester", som udover at høste nogle af karrierens bedste anmeldelser også gav ham en grammy og en nominering til Nordisk råds musikpris.

Sebastian har gennem hele karrieren haft et stort publikum i alle aldre – og der kom endnu flere til, da han i 2015 medvirkede i tv-programmet Toppen af Poppen. Her kunne seerne bl.a. høre fortolkninger af Sebastians tidløse sange, fra de nye tv-venner Shaka Loveless, Stine Bramsen, Lars Lilholt og Oh Land. Sidstnævnte var også velvalgt duet-partner på ”Skjulte øjne”, det nye nummer på succesopsamlingen ”De største sange” (2015) - en god indgangsvinkel til Sebastians musikalske univers og omfattende karriere.

Sebastian datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Sebastian i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger