Sejlads om bord på et historisk skonnert - vær med til at sætte sejl billetter

Bliv fan

Få frisk luft og se København og Øresund fra vandsiden. Tag med ud at sejle med et af De Forenede Sejlskibe og få samtidig et indblik i vore maritime traditioner.

Sæt sejl med besætningen og nyd udsigten
Skipper byder velkommen, mens sejlskibet sejler langsomt ud af havnen. Udsejlingen af Københavns Havn byder på kig til Skuespilhuset, Operaen, Amalienborg, Marmorkirken, Den lille Havfrue (medbring kikkert) og hvis Kongeskibet Dannebrog ligger for svaj kan vi kippe med flaget. Når kursen er lagt for dagens sejlads, inviteres alle til at sætte skibets store sejl. Det er en sjov opgave at være fælles om.

Det er en fredfyldt oplevelse, når vinden fylder sejlene, motoren slukkes, og et sejlskib drives frem af naturens kræfter. Nyd udsigten. Den fås ikke bedre. Besætningen fortæller gerne mere om skibet under sejlturen.

Vi sejler fra Admiralkaj ved Admiral Hotel klokken 10.30, 13.30 og 16.30. Mødetid 15 minutter før afgang. Hver sejltur varer 2 timer. Tursejladser i perioden fra søndag den 23. juni til mandag den 5. august 2019 se mere på https://www.deforenedesejlskibe.dk/familie-fest/tursejladser/

Sejlads om bord på et historisk skonnert - vær med til at sætte sejl datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Sejlads om bord på et historisk skonnert - vær med til at sætte sejl i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger