Sexteto Andiamo billetter

Bliv fan

Mariano Flores González: klaver
Stine Engen og Anderson Perea da Silva: bandoneon
Santiago Zamboni og Gonzalo Lesta: violin
Luigi Coviello: bas, dirigent
 
Dette efterår er tangoorkestret Sexteto Andiamo fra Buenos Aires atter på turné i Europa, og Giant Steps har været så heldig at få det suveræne ensemble til at lægge vejen forbi Sydfyn. Det skyldes ikke mindst Andiamos danske medlem Stine Engen, der som antropologistuderende rejste til Buenos Aires og forelskede sig i en bandoneon og nu bor i den sydamerikanske metropol, hvor hun spiller på livet løs. 

Sekstetten byder på splinternye kompositioner suppleret med nyfortolkninger af klassiske tangoer. Musikken, der består af let genkendelige melodier, sprudler af både dramatik, dynamik og en kraftfuld performance. 

Sekstetten spiller ugentligt på milongaer rundt om i Buenos Aires og har tidligere været på to europaturneer med koncerter i Danmark, Norge, Sverige, Italien, Tyskland, Belgien, Frankrig og Schweiz. Nu er Sexteto Andiamo så tilbage for igen at forføre publikum med den over hundrede år gamle argentinske musiktradition. Et stemnings-mættet univers, der vibrerer af sanselighed, melankoli og vildskab.

Sexteto Andiamo datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Sexteto Andiamo i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger