Shaka Loveless billetter

Bliv fan

I marts 2017 besøger den succesfulde artist forskellige kirker og spillesteder landet over. Med sig tager han sine faste guitarister Lasse Boman og Carl Riestra, som sammen vil spille akustiske versioner af alle de kendte og elskede hits.

 

 

Shaka Loveless har gennem årene markeret sig som en succesfuld artist på den danske musikscene. Han har i flere år turneret landet rundt på festivaler og spillesteder med tre hitspækkede albums i bagagen. Nu er han endelig klar med en akustisk turné, hvor publikum kan se frem til en akustisk koncert med masser af nærvær og intensitet. Shaka Loveless udtaler, at han glæder sig særligt til det akustiske setup:

 

 

“Der er mere plads til ordene og melodierne. I det akustiske setup er der meget mindre lyd at gemme sig bagved, og det gør det mere intenst - både for os selv og publikum.”

Siden solodebuten ’Shaka Loveless’ i 2012 har den energiske artist udgivet to hitspækkede albums - ’Det Vi Sku Miste’ (2014) og ”Til Vi Ligger” (2015). Albums, der har givet adskillige priser, bl.a. en Danish Music Award i 2013 for årets danske mandlige kunstner. Samtidig har albummene givet Danmark nogle af de sidste års største hits i form af ’Tomgang’, ’Ikke Mere Tid’, ’Den Gang Du Græd’, ’Ud af Mørket’ feat. Medina og ’2 Mod Verden’. Seneste single ’Ikk’ Kun Blod’ har også ligget solidt på diverse streamingtjenester.

Med dette i baggagen er Shaka Loveles i den grad klar til at tage på tour i 2017, hvor publikum kan glæde sig til en blanding af de kendte hits, helt nye sange og historierne bag. Livemusikken har altid betydet meget for Shaka, og hans live performances er også berømmet for hans store evne til at få publikum med. Med sit akustiske setup bliver nærværet endnu mere udtalt. Med sine to trofaste guitarister Lasse Boman og Carl Riestra spiller Shaka sange, der handler om noget. Og trioen kan ifølge Shaka noget helt særligt:

“Vi har efterhånden spillet sammen i lang tid, og de akustiske shows har for os været et frirum. Med mere dynamik i forhold til band setuppet. Der kan både være plads til fordybelse, men samtidig kan vi også fyre op for en fest.”

De spiller med hele hjertet i intime rammer. Samtidig arbejder Shaka Loveless på nye numre, som publikum i foråret kan få en forsmag på lørdag den 25. marts på Fredericia Teater.

Shaka Loveless datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Shaka Loveless i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger