Shubberne billetter

Bliv fan

I foråret 2015 mødtes to gamle Shu-bi-dua medlemmer i det gamle øvelokale i Ordrup. Den ene var Bosse Hall Christensen, som i 1973 var med til at grundlægge Shu-bi-dua og som var bandets trommeslager, tekstforfatter og idémand på de første syv albums. Den anden var Claus Asmussen, der ikke alene var komponist og producer i de tredive år han var med i orkestret, men også dets legendariske guitarist. Man kan derfor roligt sige, at de to tegnede sig for en vigtig del af Shu-bi-dua’s DNA.

Claus og Bosse blev hurtigt enige om, at den danske rock-scene savnede et band som på værdig vis kunne løfte arven fra det hedengangne Shu-bi-dua, et band som kunne formidle den velkendte lyd, den særegne humor og den frække attitude som i de muntre år. Og hvem kunne gøre det bedre end de to? Så da mødet var slut var Shu-bi or not Shu-bi en realitet.

De allierede sig med tre skrappe musikere som er mindst ligeså dedikerede Shu-bi-dua connaisseurs som dem selv, nemlig; Karsten Lagermann, vokal, John Sørensen, bas, og Klaus Poulsen, keys. Og med humor, kærlighed og fandenivoldskhed leverer Shu-bi or not Shu-bi i dag de legendariske hits sammen med en stribe af periodens mere ’hemmelige’ numre .. naturligvis tilsat masser af gags, skæve anekdoter og gakkede shownumre. Men som de siger i bandet: Vogt jer for efterligninger,"Vi er de eneste Shu-bi der dur!"

 

Shubberne datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Shubberne i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger