Shy Shy Shy billetter

Bliv fan

Siden Astrid Cordes og Simon Kjeldgaard i 2014 skrev deres første sang sammen, har Shy shy shy gang på gang kreeret uhyre iørefaldende indiepop-sange, der har en både moderne og nostalgisk synth-domineret lyd. Nu er de tilbage med et spændende samarbejde med filminstruktør Anna Emma Haudal.
Fra november ruller den nye danske TV-serie ”Doggystyle” over skærmen på DR3 og Shy shy shy har stået for en stor del af lydbilledet inklusiv titelsangen ”Doggystyle (Pretty Please). Det er ikke første gang de to parter laver noget sammen, for det var selv samme Haudal der i 2014 var hjernen bag videoen til bandets debutsingle ”Do Not Ask”. Om det nye samarbejde fortæller Shy shy shy: ”Vi skrev forskellige bud på en titelsang til serien og sendte til Anna Emma og krydsede fingre for hun kunne lide en af dem. Hun elskede dem alle sammen og derfor endte vi med at indspille hele tre nye sange til serien.
Under hele processen var vi i tæt kontakt med Anna Emma, som løbende kom med kommentarer og inputs, og det var utrolig spændende at arbejde sammen med hende om at få
sangene til at passe ind i det visuelle udtryk. ”Et af de tydelige kendetegn ved Shy shy shy som går igen fra deres to forrige udgivelser, EP'en ”Love Songs” og albummet ”Make Up”, er de to frontfigurers vokaler, der veksler mellem at være unisone og flette ind og ud af hinanden og skiftevis guide lytteren gennem sangenes
detaljerige lydbilleder. Deres tekster afbilleder scener fra et almindeligt liv med tømmermænd, dårlige førstehåndsindtryk, udlængsel, tosomhed og ensomhed, og holder et spejl op, som man som publikum nemt kan genkende sig selv i.
Live bliver duoen bakket op af Asker Bjørk på trommer, Simún Lindholm Mohr på bas og Christian Balvig på keys, og sammen har bandet spillet på klubber og festivaler i både ind- og udland såsom Roskilde Festival (DK), SPOT (DK) og MS Dockville (DE).
 

Shy Shy Shy datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Shy Shy Shy i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger