Signe Svendsen & Dorthe Gerlach billetter

Bliv fan

DOBBELT SOLO TOUR
Signe Svendsen inviterer for 3. år i træk en kollega med på en eksklusiv turné. Konceptet er helt enkelt: Man deler en aften og spiller SOLO. I år har hun inviteret sangeren og sangskriveren Dorthe Gerlach med om bord og det har hun heldigvis sagt ja til!

Fra hver deres ståsted i livet og med hver deres lyd, har de begge markeret sig stærkt i Danmark de senere år, og er nu fælles om at give folk en ny og nær oplevelse af deres sange. Publikum kan forvente en aften i selskab med to stærke stemmer, gode sange og vedkommende historier.

Signe Svendsen: I marts 2016 sendte Signe Svendsen sit 3. studiealbum ”Rift” på gaden. Et album, der blev varmt modtaget af såvel presse som publikum. Men også et album, der endnu engang manifesterer hende som en særegen og kompetent sangskriver på den danske musikscene. Albummet blev kåret som Ugens Album på P4 og både første single ”Strejfer” og titelnummeret ”Rift” har opnået hit-status på samme kanal. Med klare danske tekster, beskriver Signe Svendsen sin samtid, sin generation og kærlighedens forviklinger i et musikalsk univers, der bevæger sig grænselandet mellem Pop og ”Nordicana”. Signe Svendsen turnerer flittigt med sit band, men glæder sig til at møde publikum i dette nye og nære format. Selv siger hun: ” Det er altid spændende at spille SOLO. Man har ligesom en helt særlig pagt med publikum – vi er sammen om det her! Folk ved godt de skal opleve noget på nært hold og jeg ved de kan høre hver eneste detalje undervejs. Det giver følelsen af at rykke tættere sammen – det kan jeg rigtig godt li’.”


Dorthe Gerlach: Da Dorthe Gerlach i januar 2015 udsendte sin solo-debut Natlys, var det en udgivelse der vakte berettiget opmærksomhed. Albummet er både en stærk opsummering af Gerlachs mangeårige karriere med Hush – og samtidig starten på et helt nyt kapitel i karrieren. Musikstilen kalder hun for ”melankopop”, sangsproget er dansk og direkte og med en samling nærværende sange om livet, døden og kærligheden, fra det yderste Vandkantsdanmark til hverdagen på Nørrebro, er det på alle måder et skridt tættere ind på livet af Dorthe Gerlach. Titelnummeret Natlys blev et stort radiohit, der indtog både P3 og P4 og Gerlach cementerede et stærkt debutår med hele tre omfattende Danmarksturnéer. Her mødte publikum overalt en sjældent nærværende sangerinde der, klædt i glimmer og pailletter, viste alle facetterne af sig selv: Fra den karismatiske sangerinde med den unikke klang, over den jordbundne og underholdende historiefortæller der ikke er bange for at give noget af sig selv - og til den energiske performer, der fra start til slut er det naturlige midtpunkt i koncerten.

Signe Svendsen & Dorthe Gerlach datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Signe Svendsen & Dorthe Gerlach i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger