Sigurður Flosason/Lars Jansson Kvartet billetter

Bliv fan

Lars Jansson: klaver
Sigurður Flosason: sax
Graig Earle: bas                                    
Paul Svanberg: trommer
Lars Jansson: klaver
Sigurður Flosason: sax
Graig Earle: bas                                    
Paul Svanberg: trommer

To af Nordens største jazznavne lægger vejen forbi Giant Steps, og med sig har de en stribe af Sigurður Flosasons kompositioner fra kvartettens seneste udgivelse Green Moss Black Sand, der hylder den unikke og særegnede natur i de islandske højlande. Stemningsfuld nordisk jazz, hvor smukke ballader blandes med storswingende uptemponumre. Altsaxofonist og komponist Sigurður Flosason er en af Islands fremmeste jazzmusikere. I hjemlandet har han i årtier været toneangivende som både musiker, komponist og underviser.  Og så er Flosason 8 gange vinder af Icelandic Music Awards og har desuden været meget aktiv på jazzfronten i Danmark sammen med nogle af landets fremmeste musikere.

Den svenske pianist og komponist Lars Jansson er en legende på den europæiske jazzscene. Med sit lyriske og rytmiske spil er hans mange kompositioner favoritter i det skandinaviske jazzmiljø.

De to jazzløver er godt hjulpet af en stærk og opfindsom rytmegruppe, når den herboende canadiske bassist Graig Earle og svenske Paul Svanberg på trommer leger med. 

Sigurður Flosason/Lars Jansson Kvartet datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Sigurður Flosason/Lars Jansson Kvartet i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger