Singh og Goldschmidt billetter

Bliv fan

Duoen Anders Singh Vesterdahl og Henrik Goldschmidt er ganske enestående i dansk musikliv.
Repertoiret er jødisk og arabisk musik, egne kompositioner samt klassiske værker af bl.a. Carl Nielsen, Balkan-musik og danske sange. Singh & Goldschmidt har de mange forskellige traditioner med sig, og når man rører i dén musikalske smeltedigel med talent og kærlighed, bliver resultatet smukt og helt specielt.
Singh & Goldschmidt komponerer og arrangerer det meste af musikken selv. Henrik nærer stor kærlighed til den traditionelle, jødiske klezmer, og musikken tager langt hen ad vejen afsæt netop i klezmertraditionen. Anders har indiske rødder og en solid fundering i Balkan- og sigøjnermusikken og bidrager med et særligt islæt af verdensmusik. Koncerten iblandes fortællinger og beretningen om duoens musikalske arbejde på tværs af sprog, kultur og religion.
Henrik Chaim Goldschmidt er solooboist i Det Kgl. Kapel. Han er stifter af Middle East Peace Orchestra (nu kaldet Middle East Peace Ensemble) og rektor for Goldschmidts Musikakademi, en gratis musikskole på Nørrebro for muslimske, jødiske og kristne børn. Akademiet blev grundlagt i 2011, og en ny afdeling blev i marts 2019 oprettet i Aalborg. Henrik beskrives som den bedste klezmer-oboist i verden, og han har gennem årene modtaget en lang række udmærkelser. Senest modtog han i september 2021 som den første dansker nogen sinde PL-prisen (Poul Lauritzen fond, der støtter personer og organisationer, som kæmper for at styrke menneskerettigheder globalt og lokalt) på kr. 100.000 ”for sin enorme indsats for musikalsk samarbejde på tværs af sprog, kultur og religion – ude i verden og her i Danmark”.
Anders Singh Vesterdahl er uddannet på Det Fynske Musikkonservatorium. Han behersker et stort repertoire af rytmisk musik, balkan- og sigøjnermusik og spiller jævnligt sammen med den navnkundige sigøjnermusiker Lelo Nika, der regnes for verdens bedste i sin genre.

Singh og Goldschmidt datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Singh og Goldschmidt i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger