Sinne Eeg & Peter Sprague billetter

Bliv fan

Sinne Eeg: vokal
Peter Sprague: guitar
 
Sinne Eeg har med rytmisk sikkerhed, en overlegen harmonisk sans og et enormt musikalsk overskud gennem årene cementeret sin position som en af Europas største jazzsangerinder. Med hyppige turnéer og udgivelser i bl.a. USA, Frankrig, Kina og Japan har hun en stor og støt stigende fanskare, også uden for landets grænser. 

Flere flotte anerkendelser er det også blevet til bl.a. Ben Webster Prisen, DR Jazz Prisen og 4 x DMA Jazz. Dette efterår kan Sinne Eeg for første gang i Danmark opleves i selskab med den amerikanske guitarist Peter Sprague, som sangerinden ofte har optrådt sammen med i USA.

Sprague er måske knap så kendt herhjemme, men han har indspillet og turneret med en række af jazzens største ikoner heriblandt Chick Corea, Dianne  Reeves og Sergio Mendes. Kendetegnet for Peter Sprague er stor musikalitet og et højt teknisk niveau.  Inspirationen udspringer ikke af nogen bestemt musikalsk genre, men han nævner selv guitaristerne Pat Metheny og Jimi Hendrix som nogle af sine største helte. 

Aftenens repertoire består af Sinne Eegs egne numre suppleret med udvalgte jazzstandards.

Der serveres mad inden koncerten.

Sinne Eeg & Peter Sprague datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Sinne Eeg & Peter Sprague i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger