Sisse Fisker billetter

Bliv fan

De fleste kender Sisse Fisker som tv-vært på DR. Nu har hun sagt jobbet op, for blandt andet forfølge sin drøm om at finde opskriften på et sundere og længere liv. Selv har hun taget nogle chancer, men understreger i sine foredrag også, hvor vigtigt det er at tage ansvar og sætte sig på førersædet i sit eget liv.

I 2015 udkom Sisse Fiskers bog  ”Livets opskrift”, der sætter fokus på, hvordan danskerne kan opnå et sundere og længere liv. DR1 sendte samtidig programrækken af samme navn, og som inspirerede Sisse til bogen. I programmerne rejste Sisse ud i verden for at besøge de lokalsamfund, hvor indbyggerne lever længst – mange bliver over 100 år. Interessen for danskernes helbredsmæssige tilstand kommer sig af, at Sisse Fisker for et par år siden fik en kronisk ryglidelse. Hun blev tvunget til at lægge stille og sygemelde sig grundet 2 diskusprolaps, knoglebetændelse (modic-forandringer, og et brud på halebenet. I sit foredrag forklarer Sisse blandt andet, hvordan hun vendte denne nedtur til noget positivt.

Sisse er foruden sit virke på TV og som foredragsholder også bestyrelsesformand i og stifter af SMIL-fonden, der holder fester for syge børn på danske hospitaler. Selv er hun mor to drenge, der begge gennemgik operationer som spædbørn. Derudover er Sisse Fisker også ambassadør for den internationale fond, Ønskefonden- en fond der opfylder ønsker for børn med livstruende sygdomme.

Sisse Fisker datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Sisse Fisker i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger