Sko/Torp på Fary Lochan Destilleri billetter

Bliv fan

Oplev Sko/Torp på et af verdens mindste destillerier – Fary Lochan i Give.

Sko/Torp behøver nok ikke yderligere præsentation. De var et af 90’ernes største og mest populære danske bands og med Søren Sko og Palle Torp i topform kan du glæde dig til gode hits som On A Long Lonely Night, Dolphin Girl, Get Ready og Loser’s Game. Gode gamle hits du helt sikkert kan synge med på.

Koncerten er flyttet indenfor og afholdes i de intime rammer.

Inden koncerten er der mulighed for at tilkøbe en rundvisning med smagning på destilleriet for 150 kr + gebyr. Rundvisningen starter kl. 14.00. Der kan max være 25 personer på rundvisningen, så vent ikke for længe med at købe billet, hvis du gerne vil med.
 
Læs om rundvisningen her:
Fary Lochan er et af verdens mindste destillerier, men det gør bestemt ikke destilleriet mindre interessant. På en rundvisning kommer du med på en tur, der fører dig gennem den unikke indretning af destilleriet.
 
Rundvisningen, der tager ca. 1 ½ time, går gennem de små bygninger placeret i Farres natur samt underjordiske gange, der forbinder de mange processer i produktionen af whisky. Du får en gennemgang af whiskydestillering fra start til slut og turen afrundes med at smage på 2 udvalgte Fary Lochan whiskys.

Læs mere om Fary Lochan Destilleri på www.farylochan.dk
 
Programmet for eftermiddagen på destilleriet:
14.00-15.30 - Rundvisning + smagning
 
15.00 - Dørene og baren åbner
 
16.00-17.15 - Intimoncert med Sko/Torp
 
18.00 - Tak for i dag 
 
Handicappede med gyldigt ledsagerkort fra Dansk Handicapforbund kan gratis medbringe en ledsager. Bestil din handicapbillet inkl. ledsager herunder. Bemærk at du skal vise gyldigt ledsagerkort i indgangen sammen med billetten.

Koncerten er arrangeret af Fary Lochan Destilleri og EventC

Sko/Torp på Fary Lochan Destilleri datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Sko/Torp på Fary Lochan Destilleri i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger