Slade og The Sweet with Andy Scott billetter

Bliv fan

The Sweet - with Andy Scott Der er garanti for medrivende pop-rock, når det legendariske The Sweet går på scenen. Bandet, der blev dannet i 1968, havde sin storhedstid i 70’erne med hits, vi alle stadig kender i dag bl.a.: Ballroom Blitz, Fox on the Run, Love is Like Oxygen, Little Willy, Hellraiser, Teenage Rampage, Blockbuster og Action. Med mere end 55 millioner solgte albums og ikke mindre end 34 nummer et hits på verdensplan er bandet i en klasse for sig – en tidløs klasse. The Sweet har været til stor inspiration for senere bands – og nogen vil mene, at Kiss aldrig ville have eksisteret uden The Sweet. 

I dag er det Andy Scott, bandets guitarist siden 1970 og eneste tilbagelevende medlem af bandtes ”classic lineup”, og hans udgave af The Sweet, der turnerer. Scott er den gyldne tråd, der forbinder fortiden til nutiden og fremtiden. Hans vilje til at opretholde høje standarder med bandets musikalske arv og turné er legendarisk. Bandet leverer stadig deres fremragende hits med høj energi og skyhøj vokal, der er forbundet med ”den søde lyd”, der er bandets varemærke. Bandet har gennem længere tid været på verdensturné for at fejre The Sweet 50-års jubilæum – og nu kommer de til Danmark. Gå ikke glip af en aften i 70’ernes og glamrockens tegn.
Sweets line up:
ANDY SCOTT, Guitar
LEE SMALL, BASS Guitar, 
PAUL MANZI, Vocals, 
STEVE MANN, Keyboards / Guitar 
BRUCE BRISLAND on drums

Slade Slade er uden tvivl et af de mest interessante bands, som er blevet dannet i England indenfor de seneste 30 år. De blander på en unik måde Pop og rock’n’roll på deres helt egen flamboyante og sjove måde.
Ikke færre end 23 Top-20 singler hvoraf 6 var nummer 1 smash hits samt 6 smash albums er det blevet til.
Slade turnerer stadig med fabelagtig live scene optræden. De leverer et dynamisk show, med en roller-coaster tur af rock’n’roll, ledet af 2 af bandets oprindelige grundlæggere Dave Hill og Don Powell. De seneste medlemmer i bandet er ex Mud bas guitaristen John Berry, samt ny lead vocal Mal McNulty. Fra Mal’s karriere, er det værd at nævne hans medlemskab i Rockin Horse i 70’erne, Heavy Rock band’et Golden Night, Det tyske Rock band Hazzard samt var han en af de grundlæggende medlemmer i London Fun-pub band’et Paddy Goes To Hollyhaed.
Glæd dig til Merry Xmas Everybody, Coz I Luv You, Mama Weer all Crazee Now, My Oh My, Look Wot U Dun, Gudbuy to Jane, Run Run Away…..
SLADE
Dave hill- lead guitar and vocals
Don Powell- Drums
John Berry- Bass
Malcolm Mcnulty- Lead vocals

Gå ikke glip af en aften i 70’ernes og glamrockens tegn.

Slade og The Sweet with Andy Scott datoer og billetter

fre 28 okt 2022 20:00

Lillebæltshallerne, Middelfart

Slade og The Sweet with Andy Scott - STÅPLADS

Køb billet

fre 28 okt 2022 20:00

Lillebæltshallerne, Middelfart

Slade og The Sweet with Andy Scott - SIDDEPLADS

Køb billet

fre 28 okt 2022 20:00

Lillebæltshallerne, Middelfart

Slade og The Sweet with Andy Scott - SIDDEPLADS &

Køb billet

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger