Smag verden gennem cocktails billetter

Bliv fan

Kom og smag verden gennem cocktails på London Bar!

Vi åbner dørene til en cocktailsmagning og følger temaets ånd ’Bridgning’ - så tag dine venner under armen og kom tættere på andre kulturer gennem cocktails.

Vi vil tage jer med på en rejse fra det Sydamerikanske til de Europæiske klassikere. Vi starter turen med at tage til Mexico og smager på en skøn Margarita, hvor vi efterfølgende vil tage til Spanien, og nyder en lækker og farverig Sangria.

Derefter går turen til Sydamerika og hører historien om Pisco Sour og går på opdagelse for at finde ud af, om den oprindeligt kommer fra Chile eller Peru.

Vi slutter cocktailsmagningen af på Cuba og smager på en af de helt store hit - nemlig Mojito’en.

Baren vil efterfølgende være åben, og der vil være halv pris på menukortet resten af aftenen (dette gælder dog ikke vores special gin og tonics).

Så om I er til en hyggelig og stille aften med lækre cocktails i fokus, eller det skal være en af de store aftener, er alt muligt på London Bar.

Denne cocktailsmagning vil inkludere et glas velkomstbobler, 4 lækre cocktails, masser af viden og røverhistorier. Derudover tilbyder vi et let måltid, som kan nydes sammen med jeres cocktails.

Hvis I kommer flere personer sammen, kan I skrive til os på info@londonbaraarhus.dk og fortælle os, hvor man I kommer, og så sørger vi for at have et bord klar til jer.

Derefter møder I bare op kl. 18.00 på London bar d. 6/9, vi vil tage imod jer med store smil og sørge for at du og dine venner får en god aften.

Sidste tilmeldingsdato er fredag d. 31 August.

Praktiske informationer:

- Dato: torsdag d. 6/9
- Pris: 250kr.
- Start: 18.00-20.30
- Adresse: Åbouldevarden 31 - London Bar.

Vi glæder os til at se jer!

Smag verden gennem cocktails datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Smag verden gennem cocktails i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger