Snorre Kirk Quartet feat. Stephen Riley billetter

Bliv fan

Magnus Hjorth: klaver
Stephen Riley: sax
Anders Fjeldsted: bas
Snorre Kirk: trommer
 
Snorre Kirk er ganske vist nordmand, men det er i Danmark han i mange år har slået sine musikalske folder. Den elegante og skønne afdæmpede trommeslager er en feteret side-man og har gjort sig bemærket på de udenlandske jazzscener og festivaler med nogle af de mest prominente jazzartister fra Skandinavien. Men så sandelig også som komponist og kapelmester i sit eget prisvindende orkester, der har fire anmelderroste udgivelser i bagagen samt optrædener på nogle af verdens førende jazzfestivaler.

Nu er Snorre Kirk imidlertid på turné med den amerikanske mestersaxofonist Stephen Riley, der har markeret sig som en markant figur i den internationale jazzverden. Han har optrådt med stjerner som Wynton Marsalis, Norah Jones og Harry Connick og er af adskillige anmeldere blevet spået til at blive en af tenorsaxofonens store stilskabere i de kommende år.

Til dette musikalske møde har Snorre Kirk komponeret et skræddersyet repertoire til Rileys helt unikke varme og silkebløde lyd, hvor tradition møder fornyelse, og hvor den musikalske empati er til at tage og føle på.

Snorre Kirk Quartet feat. Stephen Riley datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Snorre Kirk Quartet feat. Stephen Riley i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger