Sommerfest i Faaborg billetter

Bliv fan

Kom til sommerfester på Slagterigrunden den 12. og 13. august.

Glæd jer til koncerter med Mads Langer, Sko/Torp, Halberg & Friends og En Lille Pose Støj og et par hyggelige dage med vennerne på Faaborg Havn.

Koncerterne afholdes under åben himmel og I kan glæde jer til god mad, kolde drikke og masser af gode hits, I kan synge med på.

Fredagen byder på koncert med Mads Langer og et endnu ukendt opvarmningsband.
Med utallige udsolgte koncerter, talrige platinsælgende singler, albums og over 200 millioner streams, befinder Mads Langer sig i den absolutte superliga på den danske stjernehimmel. Han har gennem 15 år kravlet ind under huden på tusindevis af os med sin stemme og personlige sange, der også i udlandet bliver ved med at markere sig. Senest har han haft stor succes udenfor de danske grænser med singlen Lightning fra det anmelderroste album Where Oceans Meet.

Og publikum kan godt glæde sig til den forstående turné, for Langer kommer med et nyt album i bagagen og et band i den absolutte elite. “ Jeg drømmer om at lave en koncert, hvor man kommer hele registret igennem. Hvis vi har grædt, grinet og danset, så har det været en god aften” siger Langer og fortsætter: “For mig handler koncerterne om at samles i et fælleskab, hvor forskelligheder og alle verdens problemer forsvinder for en stund. Det er bare musikken og os.“

Opvarmningsbandet er ikke på plads endnu, men offentliggøres snarest.

Lørdag kan I glæde jer til Sko/Torp, Halberg & Friends og En Lille Pose Støj.

Sko/Torp
Sko/Torp var et af 1990’ernes absolutte største danske orkestre – blandt andet fordi radioerne ikke kunne slippe orkestrets vellyd. Den vellyd har de fundet frem igen efter en længere pause. Det, det hele handler om for Sko/Torp, er det organiske og gennemarbejdede. Søren Skos melodifornemmelse og knivskarpe vokal samt Palle Torps sans for afbalancerede arrangementer har ført dem rundt på en on going tour på landets mange spillesteder. Til at bakke op har de Morten Woods på guitar – mere behøves ikke.

Halberg & Friends
De allerstørste hits vi kender fra guitaristen og sangskriveren Poul Halberg’s hånd er de sidste 7 år blevet spillet på livescenerne med bandet HALBERG & FRIENDS. 

Repertoiret er håndplukket blandt de bedste sange fra de sidste 35 år - bl.a. fra Halberg Larsen, Ray Dee Ohh, Lis Sørensen og egne soloalbums. 

I Poul Halbergs univers har den gode melodi altid været en vigtig rød tråd og 37 år efter udsendelsen af hans ultimative 80’er klassiker ”Magi i luften” er han stadig på landevejen med en perlerække af sine bedste sange – tænk bare på ”Jeg vil la’ lyset brænde”, ” Efterår”, ”Spiller et Spil”, ”Elskes af dig”, ”Mandagsstævnemøde”, ”Brændende læber” og ”Fri for at drømme om dig” ….man kunne blive ved…

En Lille Pose Støj
En Lille Pose Støj hylder den folkekære musiksmed Kim Larsen med en musikalsk rejse igennem flere årtier. Foruden den altid veloplagte og guitarspillende forsanger, Claus Balslev, består bandet af brødrene Jensen på bas og guitar og ligeledes Hr. Holmegaard på keyboard og Mads Boe på trommer. Repertoiret udspiller sig udelukkende i Kim Larsens univers. Det vækker glæde og begejstring, når bandets gode kemi og spilleglæde skaber gode oplevelser sammen med publikum.

EventC har stor erfaring med at arrangere firmafester og anbefaler sommerfesterne på havnen i Faaborg, som en god mulighed for at invitere medarbejdere eller samarbejdspartnere til årets sommerfest. 

Her får du to dages god musik til en god pris.

Vi glæder os til at se en masse glade mennesker på Slagterigrunden.
 
Sommerfesterne er arrangeret af Vores Faaborg & Egn, Faaborg-Midtfyn Kommune, BrandM Live og EventC.

Ved køb af partoutbillet får du dit partoutarmbånd på ved indgangen fredag.

Fredagens program:
17.00 Pladsen, barer og madboder åbner
18.30 Opvarmningsband går på
Herefter følger Mads Langer

Lørdagens program:
17.00 Pladsen, barer og madboder åbner
18.00 Første band går på

Handicappede med gyldigt ledsagerkort fra Dansk Handicapforbund kan gratis medbringe en ledsager. Bestil din handicapbillet inkl. ledsager herunder. Bemærk at du skal vise gyldigt ledsagerkort i indgangen sammen med din billet.

Sommerfest i Faaborg datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Sommerfest i Faaborg i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger