Sommerfest ved Fiskehuset Bogense billetter

Bliv fan

Kom til sommerfester ved Fiskehuset Bogense den 2. og 3. september.

Glæd jer til koncerter med Sko/Torp, Halberg & Friends, Sømændene og En Lille Pose Støj og et par hyggelige dage med vennerne på Bogense Havn.

Koncerterne afholdes under åben himmel og I kan glæde jer til god mad, kolde drikke og masser af gode hits, I kan synge med på.

Fredagen byder på koncert med Sko/Torp, Halberg & Friends og et endnu ukendt opvarmningsband.

Sko/Torp
Sko/Torp var et af 1990’ernes absolutte største danske orkestre – blandt andet fordi radioerne ikke kunne slippe orkestrets vellyd. Den vellyd har de fundet frem igen efter en længere pause. Det, det hele handler om for Sko/Torp, er det organiske og gennemarbejdede. Søren Skos melodifornemmelse og knivskarpe vokal samt Palle Torps sans for afbalancerede arrangementer har ført dem rundt på en on going tour på landets mange spillesteder. Til at bakke op har de Morten Woods på guitar – mere behøves ikke.

Halberg & Friends
De allerstørste hits vi kender fra guitaristen og sangskriveren Poul Halberg’s hånd er de sidste 7 år blevet spillet på livescenerne med bandet HALBERG & FRIENDS. 

Repertoiret er håndplukket blandt de bedste sange fra de sidste 35 år - bl.a. fra Halberg Larsen, Ray Dee Ohh, Lis Sørensen og egne soloalbums. 

I Poul Halbergs univers har den gode melodi altid været en vigtig rød tråd og 37 år efter udsendelsen af hans ultimative 80’er klassiker ”Magi i luften” er han stadig på landevejen med en perlerække af sine bedste sange – tænk bare på ”Jeg vil la’ lyset brænde”, ” Efterår”, ”Spiller et Spil”, ”Elskes af dig”, ”Mandagsstævnemøde”, ”Brændende læber” og ”Fri for at drømme om dig” ….man kunne blive ved…
Opvarmningsbandet er ikke på plads endnu, men offentliggøres snarest.

Lørdag kan I glæde jer til Sømændene og En Lille Pose Støj.

Sømændene
Sømændende er nu klar til den landsdækkende jubilæumstourné, ”Knap 20 (år) op”, som er en hyldest til den rejse, orkestret har været på sammen med sine trofaste fans. Fra frække sange på ølkassen til den spæde start på rigtige scener og nu faste traditioner på flere af landets største festivaler og spillesteder. Og fra hjemmeoptagelser på kollegieværelset til pladekontrakter, platinplader og en enkelt Danish Music Award.
Sømændene startede egentlig mest som en indskydelse, da en håndfuld af de oprindelige medlemmer, vokset op omkring fiskerlejet i Karrebæksminde på Sydsjælland, stillede sig op på scenen til en morgensamling på gymnasiet i Næstved. Her spillede de et par af de gamle sange, der havde fyldt i opvæksten, men som måske var gået i glemmebogen blandt de fleste jævnaldrende. 

Sømændene har ændret sig over årene, og i 2013 skiftede orkestret navn fra ”De Glade Sømænd” til ”Sømændene”. Forsangeren er også skiftet ud undervejs, og generelt står de 9 sømænd for et markant anderledes show i dag end for 20 år siden. Publikum vil opleve nostalgi, sing-along og skålesange, men også en storladen og moderne koncertoplevelse. Ikke mindst vil ”Knap 20 (år) op” være en walk down memory lane med Sømændenes egne og ældre klassikere samt de senere års tilføjelser. Men vigtigst af alt vil publikum føle sig som en uundværlig del af den fest, der bliver holdt på scenen, hvilket har været rød tråd gennem alle 20 år, uanset hvor Sømændene har spillet. 


En Lille Pose Støj
En Lille Pose Støj hylder den folkekære musiksmed Kim Larsen med en musikalsk rejse igennem flere årtier. Foruden den altid veloplagte og guitarspillende forsanger, Claus Balslev, består bandet af brødrene Jensen på bas og guitar og ligeledes Hr. Holmegaard på keyboard og Mads Boe på trommer. Repertoiret udspiller sig udelukkende i Kim Larsens univers. Det vækker glæde og begejstring, når bandets gode kemi og spilleglæde skaber gode oplevelser sammen med publikum.

EventC har stor erfaring med at arrangere firmafester og anbefaler sommerfesterne på havnen i Faaborg, som en god mulighed for at invitere medarbejdere eller samarbejdspartnere til årets sommerfest. 

Her får du to dages god musik til en god pris.

Vi glæder os til at se en masse glade mennesker ved Fiskehuset Bogense.
 
Sommerfesterne er arrangeret af Fiskehuset Bogense, BrandM Live og EventC.

Ved køb af partoutbillet får du dit partoutarmbånd på ved indgangen fredag.

Fredagens program:
17.00 Pladsen, barer og madboder åbner
18.30 Opvarmningsband går på

Lørdagens program:
17.00 Pladsen, barer og madboder åbner
18.00 Første band går på

Handicappede med gyldigt ledsagerkort fra Dansk Handicapforbund kan gratis medbringe en ledsager. Bestil din handicapbillet inkl. ledsager herunder. Bemærk at du skal vise gyldigt ledsagerkort i indgangen sammen med din billet.

Sommerfest ved Fiskehuset Bogense datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Sommerfest ved Fiskehuset Bogense i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger