Soul Academy feat. Bobo Moreno & Nis Pedersen billetter

Bliv fan

Bobo Moreno og Nis Pedersen: vokal
Otto Sidenius: orgel, keys
Troels Skovgaard: guitar
Jon Bruland: bas
Morten Sidenius: trommer

Så har Giant Steps linet op til en vaskeægte soulfest med to af Danmarks bedste sangere.

Med andre ord er man til en god gang gedigen funky soul og rythm & blues som den Otis Redding, Wilson Pickett, James Brown, Ray Charles og et hav af andre fantastiske amerikanske kunstnere tog sig kærligt af sidst i 50’erne og 60’erne, må koncerten denne lørdag eftermiddag så absolut være et must. 

Et stjernehold står klar til at gi' publikum hele armen. Bobo Moreno, der vel nærmest er verdensberømt i Danmark, har siden 80'erne optrådt i et utal af sammenhænge fra Sanne Salomonsen over D:A:D til Radioens Big Band og ikke mindst i selskab med Bo Stief og Ole Kock Hansen. Nis Pedersen har stået på nogle af landets største scener sammen med navne som bl.a. Caroline Henderson, Steen Jørgensen og Kira Skov samt medvirket i flere teaterkoncerter. 

Bag de to frontfigurer befinder sig 4 solide musikere, der alle kan se tilbage på en lang musikkarriere, hvor de har spillet med en stribe kendte danske solister og grupper, f.eks.  Anne Linnet, Alberte Winding, Eran D.D., Ørkenens Sønner og mange andre.

Soul Academy feat. Bobo Moreno & Nis Pedersen datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Soul Academy feat. Bobo Moreno & Nis Pedersen i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger