Spællimennir billetter

Bliv fan

Spælimenninir: Lars Kristensen, Erling Olsen (violin), Sharon Weiss (recorder), Ívar Bærentsen (mandolin, guitar), Kristian Blak (piano), Charlie Pilzer (bass)

Spælimenninir ("folkemusikerne") er en livlig gruppe på seks musikere, der spiller traditionel og nutidig folkemusik fra Skandinavien på violin blokfløjte, klaver, guitar, mandolin, akustisk bas og vokal. Efter at have spillet sammen i over 40 år omfatter line-upen færøske, amerikanske og danske musikere. Dette internationale samarbejde har resulteret i et varieret repertoire, der afspejler hvert medlems arv og illustrerer forbindelserne mellem de traditionelle musiktraditioner i de skandinaviske lande og USA.

Spælimenninirs brede vifte af materiale, dygtigt musikalsk og jovial scenetilstedeværelse kombineres altid for at skabe en underholdende og informativ aften. Spælimenninir har turneret bredt i Danmark, Sverige, Orkney, Shetland, Skotland, Frankrig, Finland og USA, der spillede på folkefestivaler, klubber og koncerter og gennemførte uddannelsesprogrammer på skoler og universiteter.

Spællimennir datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Spællimennir i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger