Srikumar Rao billetter

Bliv fan

EUROPA PREMIERE: Undgå stress og opnå den indre ro og glæde, du fortjener. - Professor Srikumar Rao i København d. 6.-7. april 2018

Hans elever kalder ham “The Buddha of Success and Happiness.” Srikumar Rao er en anerkendt, international foredragsholder, forfatter samt førende MBA-professor og life coach.

Han har en unik evne til at udnytte kraftfuld, urgammel visdom fra Østen og anvende den i den moderne verden for at hjælpe DIG til at opleve dyb glæde og skabe en stressfri rejse gennem livet fyldt med velvære og tilfredsstillelse.

 

"The most important question you can ever ask is if the Universe is a friendly place.” - Albert Einstein

 

Seminar: Den SANDE grund til stress og måden, hvorpå DU undgår den. Det er ikke, hvad du tror! Fredag d. 6. april kl. 19 – 21.30

Hvis du er som de fleste mennesker, som lever i denne hektiske, skøre, moderne verden, så føler du dig mere stresset end nogensinde før. Dette har mange alvorlige konsekvenser.

Dit helbred kan svækkes på grund af for højt blodtryk og andre sygdomme.

Dit arbejdsliv påvirkes med tabte arbejdsdage og mindre produktivitet.

Dine personlige forhold kan komme til at lide under, at din tålmodighed med dig selv og andre mindskes.

Og alligevel har de fleste mennesker ingen anelse om, hvorfor vi bliver stressede.

I dette potentielt livsforandrende seminar vil Srikumar Rao vise dig, at den sande grund til, at du føler dig stresset, er en helt anden end den, du selv opfatter som årsagen til din stress, og hvad du kan gøre ved den.

Resultatet bliver mindre stress og mere glæde i dit liv.

Du får en fornemmelse af lethed og et forfriskende løft. Du vil i sandhed nyde hver eneste dag, mens du opnår mere, end du nogensinde havde troet muligt. 


Workshop: Hvordan opnår du den lykke og det liv, du fortjener? 
Lørdag d. 7. april kl. 10 – 17

I denne oplysende workshop vil vi dykke dybere, idet Srikumar Rao tager dig på en underholdende rejse i selvrefleksion og viser dig kraftfulde øvelser, som skaber en bemærkelsesværdig og vedvarende transformation i dit liv.

Han vil gøre dig bekendt med en systematisk, gennemprøvet proces, hvorunder du kan undersøge de mentale modeller, du har opbygget, som får dig til at se på verden på din egen måde.

Dette syn på verden former og dikterer dine handlinger.

I processen med at identificere og forandre de mentale modeller, du har opbygget, bliver du bogstavelig talt en anden person, og som en sidegevinst vil du naturligt og automatisk ændre din adfærd.

Og forandringen vil være permanent!

De potentielle gevinster, du kan opnå ved denne workshop, kan være:

• Stress vil stort set forlade dit liv
• Du bliver ekstremt modstandsdygtig
• Dine personlige forhold vil forbedres over hele linjen
• Du vil blive en inspirerende leder uden at anstrenge dig
• Du vil handle smartere og mere effektivt
• Du bliver mere kreativ og klar til at gøre en forskel
• Arbejde bliver en fornøjelse
• Glæde vil skylle ind over dit liv
• Du vil opdage livets sand mening og kald.

Ja, ved denne livsændrende workshops slutning vil du have redskaberne og vejviseren til at fjerne stress fra dit liv og tage kontrol over dit helbred og din lykke.


Inspirerende historie om Srikumar Rao

For at beskrive, hvor respekteret Srikumar Rao er på verdensplan, vil jeg gerne dele denne utrolige historie med jer om, hvorfor TED.com, verdens førende uddannelsesorganisation, kontaktede ham.

Det er en massiv ære at tale ved TED – hvor kun den globale elite og de bedste læremestre på planeten, såsom Bil Clinton, Stephen Hawking, Bill Gates, Jamie Oliver, Bono, Tony Robbins, Richard Branson osv. bliver inviteret til at tale.

Selvom der er mange TED-konferencer rundt om i verden, er det kun meget få taler, der kommer på TED.coms hjemmeside. Srikumar Rao er en af de bemærkelsesværdige undtagelser.

Raos potentielt livsforandrende budskab vakte en så kraftfuld genklang hos publikum, at TED øjeblikkeligt gjorde ham til en af de syv person, hvis tale blev eksponeret på TED.com.

Raos tale (se videoen nedenfor) om at finde glæde er blevet vist mere end 1 million gange.

For første gang i Europa inviterer Srikumar dig til at mødes personligt med ham, så du kan lære at fjerne stress og opnå den indre glæde og lykke, som du fortjener!

 

Srikumar Rao datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Srikumar Rao i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger