Stand-up med Frederik Rosgaard & Sofie Flykt billetter

Bliv fan

Den vestjyske Frederik Rosgaard havde sin stand-up debut i 2011 og har siden gjort sig bemærket i både diverse podcasts og på stand-up scenen. I 2013 var han en del af “De Nye Håb” ved Zulu Comedy Galla, og både i 2016 og 2017 var han nomineret til Talentprisen.

Frederik er især blevet rost for sin afslappede og hyggelige facon. Med glimt i øjet og et roligt gemyt kan publikum forvente en eftertænksom komiker, der hverken begiver sig ud i det højlydte eller skabende. Til gengæld er Frederik altid nærværende på scenen, og han tager udgangspunkt i både negative og positive sider fra sit eget liv. Et show med et personligt præg og masser at grine af.

Sofie Flykt er brun uden på, men en regnbue af observationer og dilemmaer indeni. Sofie har evnen til at tale om tåkrummende emner, så du bliver både oplyst og forløst. Hun kæmmer komikken ud af emner om en splittet hverdag med mystiske mageløse gymnasieelever by day og scenetid og klappometer-målinger by night, rejsen ud i at blive, være og titulere sig ‘mor’ og at føle sig som en leverpostejsversion af Queen B i et stolt Danmark. Sofie Flykt leverer intelligent og bevidsthedsudvidende komik både på scenen, som tekstforfatter på DR2 programmet ‘Quizzen med Gyrith Cecilie Ross’ og i podcasten Det Værste Par, hun producerer sammen med podkæresten Martin Nørgaard.

Stand-up med Frederik Rosgaard & Sofie Flykt datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Stand-up med Frederik Rosgaard & Sofie Flykt i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger