Standup & Klarsyn billetter

Bliv fan

I dette show vil standup komikeren Mette Frobenius behandle emnet ” klarsyn” & den ” åndelige verden” på en ”kærlig” måde. Du vil helt sikkert finde dette S…. sjovt.
Der er en pause på 20 min. Hvis du ønsker noget at spise eller drikke i pausen, kan der købes lækkerier fra Cafe Soze i Helios. Husk at forudbestille i caféen, inden showet begynder.

Efter pausen kommer det clairvoyante medium Anette Edel på.  Anette Edel rejser rundt i hele Danmark, Europa og Grønland. Hun vil lave sit clairvoyance show med afdøde kontak. Konstellationen mellem de 2 damer vil give dig en uforglemmelig oplevelse.

Pris pr deltager 275 kr. excl. billetgebyr.
 
Mette Frobenius er helt sin egen. Hendes optrædener er altid nuancerede, satiriske og stort set blottet for jokes under bæltestedet. Hun er begavet, charmerende og hurtig. Og så er hun rigtig, rigtig sjov. Hun startede på Dins i 1993, og efter to år på scenen blev hun publikumsopvarmer på succesen ”Husk lige tandbørsten”. I 1999 tog hun værtsrollen på ”Gæt og Grimasser” og ”To fag frem” på DR 1. Siden er det blevet til mange optrædener på tv og i radio, ligesom mange blade og magasiner har haft glæde af hendes skarpe klummer. I 2014 var hun rundt og lave målrettede, sjove arrangementer om EU og patentdomstolen, og så er hun sammen med Søren Rebbe vært i P4-programmet Søren og Mette.

Annette Edel er Clairvoyant Medium og Healer. Hun har altid haft evner for at mærke den åndelige verden. Denne nære kontakt gør, at hun i dag har en god føling og fornemmelse for, hvad der bliver givet af beskeder i form at billeder, følelser, beviser og oplevelser, som kun du har kendskab til; sammen med den person, som kommer igennem. Beskederne er, som regel, altid kærlige og klare, men kan sagtens være sagt på en sådan måde, at du næsten selv kan høre dem sige det!

Standup & Klarsyn datoer og billetter

søn 07 okt 2018 14:00

Helios Teatret

Kommer i salg søndag d. 01 juli kl. 12:00

Snart i salg

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger