Standup Comedy Amateurs Night billetter

Bliv fan

Sidder man derhjemme og har en lille standup-komiker i maven, så er det med at læse videre her. Nu kommer muligheden nemlig for at leve drømmen ud foran et rigtigt publikum. Peter Laust Hansen, selvstændig, har nemlig et arrangement på tegnebrættet.

- Det skal være en "amateurs night", hvor alle folk kan være med, og hvor man kan stille op med fem minutters materiale hver, forklarer han om konceptet.

Inden mikrofonen bliver givet fri, optræder komiker Mette Frobenius i en halv times tid, hvor hun blandt andet vil fortælle om hendes egen vej ind i standup. Arrangementet finder sted i Helios 7. oktober.

Peter Laust Hansen kommer til at varetage rollen som konferencier.

Når aftenen er slut, er det publikum, der stemmer om, hvilke komikerspirer der har været de sjoveste.

Der er plads til i alt 12 amatørkomikere på scenen. Og alle kan være med.

- Man skal selvfølgelig have lyst til det, og så skal man gerne ville ud over rampen, siger han og tilføjer, at det er en god mulighed for at prøve noget af i trygge rammer.

- Det er der en læring i. Og jeg skal nok redde folk, hvis nogen går i stå. Så får man ikke lov til at stå og riste, understreger han.

Peter Laust Hansen er selvstændig med blandt andet PLH Terapi, som holder til i Bella Beluga Fitness & Yoga. Derudover har han tidligere arrangeret events - blandt andet Faaborgs alternative messe i foråret, hvor der også var besøg af mediet Sebbastian Lorantius.

Standup Comedy Amateurs Night datoer og billetter

søn 07 okt 2018 14:00

Helios Teatret

Køb billet

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger