Steen Rasmussen Quinteto feat. Barbara Casini billetter

Bliv fan

Barbara Casini: vokal, guitar
Steen Rasmussen: klaver
Lis Wessberg: trombone
Fredrik Damsgaard: bas
Jacob Andersen: percussion
Jonas Johansen: trommer
 
Et af Danmarks så absolut bedste bud på brasiliansk inspireret jazz er Steen Rasmussen Quinteto. Kvintetten har i den grad en dyb fortrolighed med genren og består af nogle af landets fremmeste musikere. Og så er holdets i alt fem cd-udgivelser blevet flot modtaget - bl.a. med to nomineringer i forbindelse med DMA JAZZ og Carl Prisen. 

Orkestret har en lang tradition for at samarbejde med udenlandske kunstnere. Stjerner som bl.a. The Drummer of Jobim - Paulo Braga, Joyce Moreno og Leo Minax har turneret og indspillet med orkestret i Danmark og i udlandet. Nu er det så Italien, det gælder, når sangerinden, guitaristen og komponisten Barbara Casini fra Firenze optræder sammen med de fem danske musikere både på det nye album Canta! og ved koncerter i Danmark dette efterår. 

Casini har samarbejdet med en lang række jazz-personligheder i Italien og internationalt, f.eks. Enrico Rava, Stefano Bollani, Phil Woods og Lee Konitz. Hun har udgivet 20 albums og er bemærkelsesværdig for sin både italienske og brasilianske tilgang til musikken - og så håndterer Barbara Casini tillige guitaren let og ubesværet.

Steen Rasmussen Quinteto feat. Barbara Casini datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Steen Rasmussen Quinteto feat. Barbara Casini i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger