Steffen Westmark & Lasse Handberg billetter

Bliv fan

En snak med Steffen Westmark & Lasse Handberg

Steffen og Lasse er begge tilflyttere til Svendborg og er ligeledes en del af den stærkt voksende "kulturklasse" på Sydfyn - men hvorfor? Hvorfor er kulturen så stærk i Svendborg og hvad skal vi huske på for at bevare og udvikle den status?

Det bliver en eftermiddag hvor vi ligeledes kommer bag om historien for disse mænd der på vidt forskellige måder har været helt i tops indenfor deres fag og måske nu har fundet deres endelige lejde - eller har de?

Samtalen faciliteres af Mia Ben-Ami

Steffen Westmark - er kendt som guitarist, sanger og frontmanden i bandet The Blue Van og betragtes af mange som en af landets bedste performere. Steffen har stor erfaring i sangskrivning, produktion og performance, og har i en årrække været bosiddende i New York. The Blue Van har opnået en international karriere og har turneret over store dele af verden, udgivet mange albums og EP’er og lavet musik til film og reklamer – bl.a. Appels iPad. Steffen er til hverdag ansat som højskolelærer på skolerne i Oure.

Lasse Handberg - Fra 2003 til 2012 var Lasse Bo Handberg chef for BaggårdTeatret i Svendborg. BaggårdTeatret opnåede under Handbergs ledelse egnsteaterstatus i 2007. I 2005 var Lasse Bo Handberg med til at stifte det lille storbyteater i Odense Teater Momentum, hvor han siden har været formand for bestyrelsen.

Fra 2012 til 2017 var Lasse Bo Handberg direktør for teatret Mungo Park Kolding og fra 2017 til 2019 for Mungo Park i Allerød. I 2019 var Lasse Bo Handberg medstifter af filmselskabet Ulla Film, hvor han blev ansat som direktør.

Steffen Westmark & Lasse Handberg datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Steffen Westmark & Lasse Handberg i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger