Årets Julekoncert med Stig Rossen billetter

Bliv fan

For 19. gang byder LiveConcept.dk, traditionen tro, velkommen til
Årets Julekoncert med Stig Rossen, som for 24. år i træk skal ud på sin meget populære juleturné.
Koncerten afholdes i Svendborg Idrætscenter, søndag den 9. december kl. 16.00.

Der bliver som sædvanlig lagt op en fantastisk hyggelig og stemningsfuld eftermiddag med højt humør og en tanke til refleksion. Årets Julekoncert er en perfekt måde at komme højtiden i møde på og man efter koncerten garanteret kunne mærke julestemningen komme snigende;-)

Traditionen tro er Årets Julekoncert med Stig Rossen og hans store orkester og kor og ikke mindst dette års gæstesolist, Andrea Lykke Oehlenschlæger, en ung pige på kun 20 år som allerede ved flere lejligheder har gjort sig bemærket med sin fantastiske stemme. Andrea har bla. sunget sammen med The Antonelli Orchestra, Mads Langer, Simon Kvamm fra bandet Nephew og ikke mindst har hun optrådt for Dronning Margrethe.


Julekoncerten vil som altid bringe os igennem et par hyggelige og festlige timer med sange som ”En stjerne skinner i nat” og ”Glade jul”, Stigs egen personlige favorit, inden hele salen traditionen tro rejser sig og synger julen ind i ”Dejlig er jorden” Stig Rossen vil derudover, som sædvanlig, præsentere et bredt repertoire af sange og musik fra ind- og udland. Scenografien vil danne en flot ramme om de dejlige julesange og med et veloplagt orkester og kor, er der masser at glæde sig til.

Årets Julekoncert med Stig Rossen datoer og billetter

søn 09 dec 2018 16:00

Svendborg Idrætscenter

Årets Julekoncert 2018

Køb billet

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger