Svend16 billetter

Bliv fan

Velkommen til SVEND - Danmarks Film- og Kulturdage

Se hele programmet på www.svendfilmfest.dk.

Svendborg og Sydfyn er 'location' til SVEND16 d. 27. august til d. 3. september. Ugen er spækket med film, kultur og fest i gaderne for børn, unge og voksne. Til SVEND16 bliver SVEND Prisen uddelt. SVEND Prisen er den eneste dansk filmpris, hvor det er publikum der bestemmer, hvem der skal vinde. Pris uddelingen er onsdag d. 31. august på Torvet i Svendborg og der er mulighed for at komme helt tæt på kendte skuespillere og filminstruktører, der er nomineret til årets priser. I uge 35 har Foreningen af Filmudlejere I Danmark (Fafid) desuden deres årlige sommertræf, så Svendborg vil hele ugen være fyldt med filmgæster. 

SVEND16 har et stort udvalg af arrangementer med filmvisning, udstilling og foredrag på programmet. Der er også en række tilbud om film og filmundervisning til daginstitutioner og skoler ugen igennem. 
Læs mere om alle arrangementerne på programsiderne og hold godt øje - der vil løbende komme endnu flere spændende events. Vi glæder os til at se jer allesammen til filmfestival på Sydfyn

Svend16 datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Svend16 i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger