Svendborg Cocktailfestival 2023 billetter

Bliv fan

Til maj får Svendborg sin egen cocktailfestival på Svendborg Havn. Vi indretter Værftshallen som en stor cocktaillounge med en masse bar-stande, der serverer både klassiske og nytolkede cocktails. Vi inviterer samtidig en håndfuld lokale vinhandlere, der byder på champagne og andre skønne bobler. Du får lounge-DJ-rytmer, en god mængde siddepladser, og du kan købe lette retter til både frokost og aften. Undervejs byder vi på workshops, hvor du kan lære cocktailbartenderens imponerende håndværk. På den måde kan du nyde en festlig og berusende spændende dag fuld af cocktails, champagne og bobler.

Svendborg Cocktailfestival er en krydsning mellem en messe, en cocktailbar og en oplevelsesdag med fokus på hyggeligt ophold i værftshallen. Hallen er åben fra 12.00 til 20.00. Herpå efterfest og DJ på Kammerateriet.

Sammen med entrébilletten køber du poletter, der giver en minicocktail (ca 20 cl) eller et glas bobler (ca 10 cl) pr. polet. Du kan ved nogle af standene også vælge luksus-bobler og luksus-cocktails til to poletter.

  • Lille pakke: 5 poletter 199,-
  • Mellem pakke: 10 poletter 329,-
  • Stor pakke: 15 poletter 449,-

Vi udkommer i foråret med et program for dagen med overblik over aktiviter, udstillere og barer.

Svendborg Cocktailfestival 2023 datoer og billetter

lør 13 maj 2023 12:00

Den Store Værftshal i Svendborg, Svendborg

Køb billet

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger