Svendborg Jazzfestival 2020 billetter

Bliv fan

Svendborg er musikkens by – ingen tvivl om det! Svendborg har aldrig rigtig haft en jazzfestival. Der har været forsøgt, men der har aldrig været en organisation bag. Det er der nu: musikforeningen Rytmisk Råstof.

Svendborg Jazzfestival åbner d. 26-27 Juni dørene for 3. gang.

Ansvaret, udviklingen og afvikling står Rytmisk Råstof for. Foreningen driver desuden Spillestedet Harders, øvelokaleforeningen Harmonien og Trykkeriet i Ribers Gård. 2018 er også året for foreningens 25 års jubilæum, så det er også i år at Svendborg skal have sin jazzfestival. 

Svendborg får med Svendborg Jazzfestival en tilbagevendende begivenhed hvert år. Det vil Rytmisk Råstof sikre ved at forankre og opstarte festivalen selv. Ambitionen og drømmen er, at festivalen skal brede sig ud over hele Sydfyn: fra Lundeborg, over Vindeby og til Ollerup.

De første par år vil vi holde festivalen i hjertet af Svendborg, og vi starter i de stemningsfulde rammer, den gamle købmandsgård, Ribers Gård i Møllergade, tilbyder. Svendborg er i en meget positiv bosætningsperiode, hvor rigtig mange dygtige musikere enten flytter til- eller flytter hjem til byen. Vi har selvfølgelig inviteret flere af dem med ind i maskinrummet for at sørge for, at vi får et så spændende og bredt program som muligt.

Vores mål er at præsentere publikum for original jazzmusik af højeste klasse inden for et så bredt genrespektrum som muligt. Vi ses!

Svendborg Jazzfestival 2020 datoer og billetter

fre 25 jun 2021 13:00

Spillestedet Harders, Svendborg

Svendborg Jazzfestival

Aflyst

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger