Svendborg Ølfestival 2023 billetter

Bliv fan

Svendborg har fået sin helt egen ølfestival med afsæt i ølbaren Bogholderiet på Svendborg Havn. Og efter en succesfuld premiere i 2022, gentager vi succesen med Svendborg Ølfestival 2023 lørdag den 22. april. Til arrangementet møder du en overflod af skønne skønne øl fra nær og fjern. Hele Værftshallen på Svendborg Havn er spækket med stande fra små og store bryghuse, hvor brygmestrene står klar til berette om deres øl, brygmetoder og spændende smagsnuancer. De liflige dråber bliver suppleret med mulighed for at købe godt til ganen og rig mulighed for at få tanket din ølkælder op med gode messetilbud fra bryggerierne. 

PRISER:
* Lille pakke: Entré, 10 øl-poletter og eget smageglas (som du må beholde)199 kr
* Mellem pakke: Entré, 20 øl-poletter og eget smageglas (som du må beholde) 329 kr
* Stor pakke: Entré, 30 øl-poletter og eget smageglas (som du må beholde) 429 kr

Hallen har åbent hele vejen fra 12.00 til 20.00. Udover øl får du i hallen mulighed for både at fange frokost og aftensmad i hallen. Fra 20.00 er der efterfest på Bogholderiets ølbar og på Kammerateriet i nabobygningerne på det gamle værft.

Vi præsenterer de medvirkende bryghuse i den kommende tid. Vil du som bryghus have plads på ølfestivalen kan du skrive til os på hej@kammerateriet.dk.

Svendborg Ølfestival 2023 datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Svendborg Ølfestival 2023 i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger