Svendborgsund Dansktopfestival billetter

Bliv fan

Nu får Danmark en ægte dansktopfestival - direkte ved skønne Svendborgsund.

Kom og oplev bl.a.

Kandis, Johnny Reimar, Sussi & Leo, Dario Campeotto, Fede Finn & Funny Boys, ElsborgMaribo, Danmarks John, Tørfisk, Keld & Hilda, SweetHearts

Festivalen løber af stablen den 6., 7. og 8. august 2020 i Svendborg. Nøgleordet er vores skønne Svendborgsund, og derfor foregår musikken i det historiske Christiansminde i Svendborg, direkte ved sundet. Der er musik på festivalpladsen fredag og lørdag, imens torsdagen planlægges som en "Svendborgdag" med aktiviteter og musik i Svendborgs hyggelig centrum.

BILLETTYPER:
Du kan vælge mellem følgende billetter:

• PARTOUTBILLET: Giver adgang til musikken på festivalpladsen både fredag og lørdag, samt rabatter og udvalgte arrangementer i Svendborg centrum torsdag.

• DAGSBILLET FREDAG: Giver adgang til festivalpladsen hele fredagen.

• DAGSBILLET LØRDAG: Giver adgang til festivalpladsen hele lørdagen.

Overnatning og evt. transport skal købes særskilt. Børn under 15 år deltager gratis i følge med voksen. Der gives adgang til hjælpere/ledsagere på arbejde med officielt ledsagekort. Hunde må ikke medbringes med undtagelse af førehunde.

YDERLIGERE INFO: (følg også løbende med på www.svendborgsund.dk)
Overnatninger kan foregå på hoteller og campingpladser. Disse udbydes snarest.

Planerne er stadig ved at blive udformet, men følgende er allerede på plads:
• Der er mindst 20 kunstnere på plakaten og musikken fordeler sig over dagene fredag og lørdag på festivalpladsen i Christiansminde direkte ved Svendborgsund. Vi spiller fra to scener på festivalpladsen.
• Torsdagen er planlagt som en "Svendborgdag", hvor midtbyen emmer af festlige aktiviteter, og hvor festivalbilletten giver rabatter på en række restauranter, barer og cafeer og adgang til forskellige aktiviteter og musikalske indslag omkring i den hyggelige havneby.
• I løbet af de kommende måneder præsenterer vi forskellige muligheder for overnatning, uanset om du er til hotel eller camping. Disse kan tilkøbes afhængigt af, hvordan du ønsker at overnatte.

Musikprogrammet præsenteres i løbet af sommeren 2019. Vil du lægge billet ind på en plads på en af scenerne, kan du skrive til musik@kammerateriet.com

Svendborgsund Dansktopfestival datoer og billetter

tor 18 aug 2022 15:00

Christiansminde Strandpark, Svendborg

Svendborgsund Dansktopfestival 2022

Køb billet

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger