Sydhavns Salonen - den globale krop billetter

Bliv fan

Copenhagen Concert Community præsenterer "Sydhavns Salonen - den globale krop" med et tankevækkende program af eklektisk underholdning med musik, performance, poesi og videnskab.

ord med Jonas Eika
performance med Jomi Massage
musik med Brimheim
klima og økonomi med Stefan Gaarsmand Jacobsen

Dørene åbner kl.19:30 og show starter kl. 20.00 og slutter kl. 22.00.
Entré: 100,-

Salonen foregår i det smukke Karens Minde på spillestedet Klein og her kan du møde forfatter Jonas Eika, performancekunstner Jomi Massage, pladeaktuelle Brimheim og den prisvindende forsker Stefan Gaarsmand Jacobsen fra Klima og Omstillingsrådet.

JONAS EIKA
Jonas Eika vandt med Nordisk Råds litteraturpris 2019 for den nyskabende novellesamling ’Efter solen’. I motiveringen lød blandt andet, at Eika får prisen for “sit globale perspektiv, sit sanselige og billedestærke sprog og sin evne til at tale ind i samtidens politiske udfordringer, uden at man på nogen måde føler sig dirigeret et bestemt sted hen".
Jonas Eika holdt en vild takketale, der må gå over i historien. Han sluttede med ordene: 'Og for os alle, tror jeg det kræver, at vi ødelægger det afgrænsede, uniforme selv, som staten og kapitalen har skabt i os, og lærer at handle sammen igen, på tværs og i kraft af vores forskelle. Det kræver, at vi finder hinanden”.

JOMI MASSAGE
“The simplicity of Jomi Massage is to frame what is fragile and express what is violent”
Signe Høirup Wille-Jørgensen er Jomi Massage når hun optræder uden sit band Speaker Bite Me med musik, performance kunst, politik og litteratur. 
En eksperimenterende vokalist, guitarist og pianist der komponerer og performer på tværs af kunstens genrer.
Har turneret flittigt i ind- og udland. Har bl.a. spillet på Roskilde Festival 6 gange. Har skrevet musik til teater, spille-, kort- og dokumentarfilm for bl.a. Det Kongelige Teater og Zentropa. Har komponeret koncerter til bl.a. DR Big Band, SMK og CPH:DOX. Hun har været nomineret til og modtaget adskellige priser og legater.

BRIMHEIM
er velskrevet inderlig indie-rock med dansk/ færøske Helena Heinesen Bebensdorff. 
Brimheim er netop debuteret med den anmelderroste EP “Myself Misspelled”.
“Alle fem tracks på ‘Myself Misspelled’ er intet mindre end fremragende, og så er de endda fremragende på hver deres unikke måde” (Soundvenue).
“Brimheim's vocal aesthetic, a combination of low hushed utterances and higher register beautiful wails have their own gravitational pull …..I could not help think of the Cure a bit and Siouxsie And The Banshees or a melding of the two” (american pancake).
Brimheim optræder ved denne lejlighed som duo.

STEFAN GAARSMAND JACOBSEN
Stefan var en af hovedkræfterne bag de 301 forskeres opråb til politikerne på forsiden af Politiken i foråret 2018 som bla. modtog Hal Koch Prisen og er medstifter af Klima- og Omstillingsrådet, https://www.klimaogomstillingsraadet.dk/. Stefan har arbejdet med klima og det økonomiske tankesæt som historiker på RUC.
Lektor ved Institut for Kommunikation og Humanistisk Videnskab & Global og Transnational Historie.

SYDHAVNS SALONERNE er et tværæstetisk projekt støttet af Statens Kunstfond, Karens Minde Kulturfond, Københavns Musikudvalg og Kgs.Enghave Lokaludvalg arrangeret af Copenhagen Concert Community.
Salonerne bevæger sig mellem gøgl og videnskab, pop og kunst. Formen bevæger sig mellem koncert, performance, foredrag, samtale og højskolesang. 
Salonerne foregår i Sydhavnen og afvikles i samarbejde med Karens Minde Kulturhus.
Copenhagen Concert Community, der har base i Sydhavnen, København, ønsker at skabe koncertoplevelser, der går på tværs af genrer og generationer.
See less

Sydhavns Salonen - den globale krop datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Sydhavns Salonen - den globale krop i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger