Sygeplejersken, fysioterapeuten og patienten billetter

Bliv fan

Det er faktisk ikke ét foredrag - det er hele 3 foredrag.

Foredragene kommer til at handle om hvordan fysisk træning, plantebaseret kost påvirker livet for en kronisk syg hjertepatient.

Vi ønsker at udfordrer status quo og inspirerer dig til at afsøge nye veje, så du kan genvinde glæden i dit nye liv som hjertepatient.

SYGEPLEJERSKEN:
Under Stigs oplæg kan du blive klogere på, hvordan kosten kan bruges som en afgørende medspiller i forebyggelsen og behandlingen af hjertesygdom. Stig formidler den førende ernæringsforskning med humor og et glimt i eget øjet, så du kan grine dig klogere. Målet med oplægget er, at du kan tage brugbar viden med hjem, som kan motivere dig til at lave sundhedsfremmende ændringer i din hverdag.

FYSIOTERAPEUTEN:
Bare du bevæger dig lidt, så gør det en forskel, det hører vi tit. Men hvor meget eller lidt skal der til for at påvirke dit blodtryk, dit kolesteroltal, dit kredsløb og dit hjerte? Kan hjertet “gå i stykker” igen, hvis du træner for hårdt eller for meget? Er det muligt at træne normalt på hjertemedicin? Træning som forebyggelse og medicin er omdrejningspunktet for det hjertefysioterapeutiske oplæg, hvor der dykkes ned i videnskaben og hvorledes det er muligt at omsætte den til ændringer i hverdagen.

PATIENTEN:
Jesper, blev den 10. august 2017 ramt af en stor blodprop i hjertet - 41 år gammel. Næst efter fødslerne af begge hans sønner, har blodproppen været en af de bedste livsoplevelser for ham. Det lyder måske mærkeligt eller kontroversielt - men med den nye titel kronisk syg hjertepatient, valgte Jesper at ændre sit liv radikalt og udfordre sin sygdom. Hør hans beslutning om at genvinde livet og opdage sig selv på en ny måde.

Du kommer til at møde:
Sygeplejersken Stig Ladefoged (Den Plantebaserede Sygeplejerske) som er specialiseret i plantebaseret kost.

Læs mere om Stig:
https://denplantebaseredesygeplejerske.com/

Hjertefysioterapeuten Dagmar Lybæk Sieg fra Heartfit som er specialiseret i hjerterehabilitering

Læs mere om Dagmar:
https://heartfit.dk/

Patienten Jesper Outzen som blev ramt af en blodprop i hjertet i 2017 og efterfølgende ændrede hans liv radikalt.

Læs mere om Jesper:
https://www.jesperoutzen.com/

Sygeplejersken, fysioterapeuten og patienten datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Sygeplejersken, fysioterapeuten og patienten i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger