Tag med til Grønland billetter

Bliv fan

På det sydvestlige Grønland i bunden af en fjord ligger et magisk og guddommeligt fiskevand. Om sommeren svømmer tusinder af fjeldørreder op i elven imens myg og fluer sætter sig på alt hvad der bevæger sig oven over vandet. Her bytter vi hverdagens luksus med telefon – fjernsyn og biler ud med 100 % stilhed og måske verdens smukkeste udsigt fra teltet og fjeldet der er vores hjem i 7 dage.  Tag med denne aften og få indblik i en oplevelse for livet, der vil hjemsøge dig indtil du selv afprøver den Grønlandske natur med fiskestangen.

Denne dag vil du også møde Niklas  der ejer Seatrout Guide Fyn og som på blot 2 år har fået en fornuftigt forretning op at køre med guidninger og flere forskellige kurser på kysten og i udlandet.

Niklas har igennem mange år undervist i fluefiskeri efter havørreder på kysten , men de nyeste kurser er i dag baseret på at kursisterne skal lære at “Aflæse kysten ” så de hurtigt og effektiv kan finde og fange flere havørreder på kortere tid. Disse kurser er blevet så populære at de fleste er udsolgte lang tid før de afholdes .

I dag er Niklas en del af Hardy Pro Team i Danmark.

Tag med til Grønland datoer og billetter

ons 24 okt 2018 10:00

Fjord&Bælt

Tag med til Grønland og elven hvor de store ørreder bor

Køb billet

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger