TALK: Samtale med instruktør Frelle Petersen billetter

Bliv fan

Fyns Amts Avis og Fyens Stiftstidende inviterer til en samtale med den aktuelle og Bodil-prisvindende filminstruktør, Frelle Petersen, der tager udgangspunkt i hans seneste film, ”Resten af livet”, og hans unikke evne til at portrættere en lokal egn på en autentisk og vedkommende måde. Her vil tanker om betydningen af lokale dialekter, hvorfor nogle vælger at blive boende på deres hjemstavn hele livet, og hvordan usagt kommunikation sagtens kan være dannet og klog bl.a. blive vendt.

Etteren i hjemstavnstrilogien ­­- filmen ”Onkel” - vakte megen opsigt og anerkendelse hos både publikum og anmeldere, da flere skuespillere i filmen var amatører og lokale, der alle talte med sønderjysk dialekt gennem hele filmen.

Nu er instruktør Frelle Petersen, som selv er fra Sønderjylland, aktuel med anden film i trilogien – filmen ”Resten af livet” der også udspiller sig i det sønderjyske. Den omfavner både den særegne natur, dialekt og humor i Sønderjylland, og handler om et voksent pars stilfærdige liv, der pludselig ændres, da en ubærlig tragedie rammer familien.

Kulturredaktør Klaus Knakkergaard vil være moderator på samtalen.

TALK: Samtale med instruktør Frelle Petersen datoer og billetter

fre 26 aug 2022 16:00

Maritimt Center, Svendborg

TALK: Mød instruktøren bag filmen 'Resten af livet

Køb billet

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger