Tartelet Festival i Fredericia billetter

Bliv fan

TARTELET FESTIVAL 2023    -     FREDERICIA

FREDAG D. 28. APRIL

Efter stor succes med Fredericias første tartelet festival i år 2022, har vi besluttet at fortsætte festlighederne i år 2023. Derfor håber vi, at du er klar til endnu engang at spise tarteletter i laaaange baner!
 

Tarteletter ad libitum til den rummelige mave

Café MUMS står klar med de store kogegryder og ser frem til at fylde tusindevis af tarteletskaller med det bedste høns-i-asparges-fyld - ligesom mormor lavede dem. Saml venner og familie og tag sammen ned til J.B. Nielsens Plads i Fredericia og se hvem af jer, som kan høvle flest tarteletter ned! Med ad libitum billet kan du i hele 3 timer spise lige så mange tarteletter, som du har plads til i maven (psst.. vi fraskriver os al ansvar for overfyldte maver ;-) ) - det gælder fra kl. 17-20. Skulle du få lyst til lidt flere tarteletter, så kan de købes stykvis herefter.

Vi gør opmærksom på, at efter kl. 20 bliver teltet åbnet op for alle gæster - om man har billet eller ej. Her vil der blive solgt tarteletter stykvis.

Teltet åbner kl. 16.30, så der er tid til at komme ind og sætte sig til bords inden ad libitum begynder.

Live musik fra kl. 19.30

Fra kl. 19.30 vil der være LIVE musik - vi forventer at afsløre hvem det bliver i efteråret. Frem til kl. 19.30 kan I nyde lækker musik fra Urbania Street Foods populærer hus-guitarister, der spiller alt fra de gode gamle klassikere til nutidens popmusik.

Early Bird Billet             160,- pr. person + billetgebyr

Pris efter d. 28. februar 2023                              199,- pr. person + billetgebyr


Vær opmærksom på...
Denne billet gælder kun fredag d. 28. april 2023

Tartelet Festival i Fredericia datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Tartelet Festival i Fredericia i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger