Tartuffe - Sommerteater på Kunsten billetter

Bliv fan

Oplev komedien Tartuffe på amfiscenen i Skulpturparken

Til sommer kan du igen få en helt ekstraordinær og skæv teateroplevelse, når vi præsenterer sommerteater på vores smukke amfiscene.

 

Det bliver anderledes og seværdigt, når én af Molières største komedier, Tartuffe, fortolkes af Teatret Slotsgårdens ensemble i samarbejde med Aalborg Teater. 
 
Teatret Slotsgården har siden 2012 underholdt det fynske teaterpublikum med overraskende og populære fortolkninger af Molières komedier på Odense Slot. Nu er det nordjydernes tur.

 

Om forestillingen

Molière var normalt påpasselig med at kritisere magthaverne, men i Tartuffe hugger han til!
Han skaber en fortælling om hykleren, den skindhellige, der med ordet som våben gør sig selv til en udbasunerende populist, som manipulerer sig til indflydelse og vilde privilegier.

 

Stykket fik i sin samtid en hård medfart; selvom Solkongen, Louis den 14., fandt stykket morsomt og underholdende, var det samtidigt dybt provokerende, og Solkongen forbød efter premieren offentlig opførelse af Tartuffe de følgende tre år. Solkongen var simpelthen bange for at provokere det magtfulde præsteskab, som Molière med Tartuffe så bevidst udstillede.

 

Du kommer til at opleve en direkte og generøs fortolkning i en legende spillestil, der går tæt på publikum. Ensemblet går fordomsfrit i kødet på denne klassiske tekst og giver den en moderne krop i et underholdende format.

 

Glæd dig!

Tartuffe - Sommerteater på Kunsten datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Tartuffe - Sommerteater på Kunsten i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger