Taylors Portvins Aften billetter

Bliv fan

Vi smager 7 top portvine fra

årgang 1966, -68, -69 og -70

og slutter af med øverste hylde fra 1896

og guides hele vejen af portvinsguru Peter Lund Andersen

Til smagningen serveres en 6 retters menu i Restaurant RYES (Hotel Fredericia)

Pris for smagning: kr. 3.500,00 incl. moms

Pris for overnatning (2 pers.) i Business dobbeltværelse m/morgenmad: kr. 800,00 incl. moms

Pris for overnatning i Business enkeltværelse m/morgenmad: kr. 700,00 incl. moms

Kun 16 pladser til dette eksklusive arrangement!

Taylors Portvins Aften datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Taylors Portvins Aften i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger