The Blue Van billetter

Bliv fan

Historien om The Blue Van er en hæsblæsende sag, og The Blue Van været igennem mere, end langt de fleste danske bands når på en hel karriere. De gik i børnehave sammen i nordjyske Brønderslev, begyndte at spille sammen som 12-årige, fik amerikansk pladekontrakt i 2003, udgav album i hele verden og spillede store koncerter i USA.
Men tre år senere krakkede pladeselskabet og med den også rockdrømmen. De fire medlemmer af The Blue Van måtte flytte hjem på børneværelserne igen. Mandede sig op til et nyt album, fik hits og hul igennem til reklamer, film og tv-serie. Lige nu er bandet igen gået sammen om at spille koncerter og indspille ny musik og er på vej tilbage med deres syvende udgivelse. Der bliver en rendyrket rockplade – stadig med den umiskendelige The Blue Van-lyd og med up-to-date-produktion.

The Blue Van består af Steffen Westmark, Søren V. Christensen, Allan Villadsen og Per Jørgensen. Med de to forrige albums Man Up (2008) og Love Shot (2010) har de for alvor sat deres aftryk i den danske muldjord.

Praktisk
Koncerten starter kl. 20
Dørene åbner kl. 19
Koncert: Kr. 250,- incl. gebyr.
Overtøj må ikke medtages i salen.
Der er bemandet garderobe til kr. 20,- eller gratis ubemandet garderobe.
Koncerten er stående på gulv og balkon.
(der er enkelte siddepladser på balkonen - kan ikke reserveres).

Koncertmenu hos Restaurant Teddy By Bjørn
Inden koncerten byder byens bedste og hyggeligste restaurant - der ligger på den anden side af gaden - på social dining, hvor du spiser sammen med de øvrige koncert gæster. Der serveres en ypperlig menu hvor kvalitet og velsmag absolut er i højsædet. Menuen købes sammen med koncertbilletten. Drikkevarer tilkøbes på dagen.Forretter (annonceres senere)
Hovedret (annonceres senere)
Kaffe og sødtServeres samlet til hele selskabet kl. 17.30 - 19.15.
Alle bedes derfor ankomme til tiden kl. 17.30.

The Blue Van datoer og billetter

lør 03 sep 2022 22:00

Ribers Gård, Svendborg

Køb billet

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger