The Bowie Tribute - David Bowies musikalske univers billetter

Bliv fan

Fredag d. 13/12 bliver julestemningen for en aften afløst af en tour de force gennem David Bowies musikalske univers. Bandet spiller cover musik af højeste karat og er med i den helt tunge ende af dygtige og seriøse cover bands med internationalt top niveau.

Danmarks nye David Bowie-tributeband "the BOWIE tribute" hylder David Bowies musikalske arv med respekt, kærlighed, energi og begejstring og består af garvede og dedikerede Bowie musikere.

Med karismatiske og velsyngende Michael Saxe i front for et dedikeret og velspillende band går det nye, danske tributeband the BOWIE tribute nu på scenen og vælter huset med magiske, kraftfulde og stemningsmættede versioner af Bowies legendariske sange. Ægte begejstring og kærlighed til David Bowies musikalske univers gennemstrømmer bandets sjæl, når bandet holder Bowies minde og musikalske arv i live.

Ydmyghed og respekt
- Jeg glæder mig helt vildt! Det er en ære at få lov til at spille og udforske alle hjørner af Bowies repertoire, og nu arbejder vi grundigt med stemningen og detaljerne i musikken - selvfølgelig med ydmyghed og respekt for ånden i Bowies musikalske univers,
fortæller forsanger Michael Saxe og fortsætter:

- Vi vil hylde Bowies enestående musikalske arv. Vi vil levere en helstøbt musikalsk oplevelse for Bowie-fans. Vi glæder os enormt! Til at stå på scenerne, og til at møde publikum! Til at spille Bowies magiske musik!

Ny Bowie-oplevelse
the BOWIE tribute ser frem til at dele denne hyldest med fans og entusiaster på tværs af generationer, når bandet ruller på landevejen i 2019 parat til at fyre den af på scenerne rundt omkring i landet. Og hvert show byder på en ny Bowie-oplevelse med numre fra hele Bowies karriere.
Foruden Michael Saxe i front tæller bandet de 5 musikere Christina Lecocq (vokal), John Kenneth (guitar), Morten Hall (bas), Finn Markwardt (keyboards) og Lars Bertelsen (trommer), der alle i de sidste 6 år har fejret og hyldet Bowies musik som tidligere medlemmer af Best of Bowie.

the BOWIE tribute
Michael Saxe (lead vokal)
Christina Lecocq (vokal)
John Kenneth (guitar og vokal)
Morten Hall (bas)
Finn Markwardt (keyboards og vokal)
Lars Bertelsen (trommer)

Lyd: Peter Brander, Mediasound Media

Have a little 'jule-break' og tag med på rejsen denne fredag i Støberihallen.

Praktisk:
Døre: kl. 19
Koncert kl. 20

The Bowie Tribute - David Bowies musikalske univers datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til The Bowie Tribute - David Bowies musikalske univers i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger